Sony soundbars

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Bioscoopervaring bij je thuis

Wil je de geluidskwaliteit van je televisie verbeteren? Schaf dan een Sony soundbar aan! Een soundbar van Sony creëert een surround ervaring bij je thuis door een 3D-geluidseffect na te bootsen. Ervaar het eens en je wil nooit meer zonder.

Sony home cinema soundbar systeem

Met het Sony home cinema soundbar systeem omring je jezelf met perfect geluid, waardoor je het geluid dat je kent uit de bioscoop bij je thuis ervaart. Doordat de Sony soundbar het geluid van losse voor,-, midden- en achterspeakers nabootst, lijkt het alsof het geluid vanuit alle richtingen van de kamer komt. En dat klinkt toch net even beter dan een televisie zonder soundbar.

Het is mogelijk met de Sony soundbar met ingebouwde subwoofer

Dankzij de ingebouwde subwoofer hoor en voel je lage tot zeer lage tonen. Dit tilt je hele ervaring van tv en geluid naar een hoger niveau! Je verbindt de Sony tv soundbar trouwens heel makkelijk met een kabel aan je tv. Er zijn dus geen extra kabels nodig.

Je Sony soundbar bedienen met de tv afstandsbediening

Heb je wat te drinken en te eten gepakt en je vervolgens op de bank genesteld, bedenk je je opeens dat je het geluid van je Sony tv soundbar nog aan moet zetten. En dat betekent wéér opstaan. Gelukkig heeft Sony dit probleem onderkend en voor je opgelost met de Sony soundbar afstandsbediening. Met deze afstandsbediening hoef je de bank niet te verlaten om de soundbar aan of uit te zetten. De afstandsbediening van je soundbar gebruik je ook om je televisie te bedienen!

Nog betere game ervaring dankzij een soundbar en tv van Sony

Het geweldige beeld van de Sony televisies is voor liefhebbers van games een van de redenen om een Sony tv aan te schaffen. Met een Sony home cinema soundbar system erbij maak je het gamen nog toffer. De combinatie van dat fantastische beeld en geluid maakt baanbrekende games levensecht.

Je shopt jouw Sony home cinema soundbar system bij wehkamp

Als het gaat om kwalitatief hoogwaardige en innovatieve elektronica zit je met de producten van Sony goed. Naast televisies en soundbars schaf je bij wehkamp ook dvd-spelers en blu-ray spelers van Sony aan. Wist je trouwens dat alle producten die je vandaag koopt morgen al bij je thuis zijn en dat je bij bestellingen van meer dan 20,- geen verzendkosten betaalt?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.