Philips soundbars

6 resultaten
nieuwste collectie

6 resultaten

Optimaal geluid met een Philips Soundbar

Met een Soundbar voor een Philips smart tv creëer je thuis een heerlijke mini bioscoop in jouw eigen woonkamer. Bij het bekijken van films op je tv is de beeldkwaliteit absoluut belangrijk. Je wilt de details in het beeld goed zien en geen vermoeide ogen overhouden aan het kijken naar de nieuwste films. Dankzij de perfecte geluidsweergave van de film ga je volledig op in het verhaal.

Jouw filmervaring thuis

Met een uitstekende verhouding voor het geluid van special effects waan jij je tijdens het kijken van de leukste films in een andere wereld. In onze webshop bieden we je de ideale Soundbar voor een Philips tv. Van een Philips Soundbar met een Subwoofer tot een betaalbare en mooi vormgegeven Philips Soundbar in het zilver!

Wat biedt een Philips Soundbar?

Een Soundbar met een Philips Subwoofer, met een vermogen van 300 W, geeft de meest bijzondere soundtracks weer op de hoogste geluidskwaliteit. De stillere scènes in een film blinken uit in details en de actiescènes zijn meer dan indrukwekkend. De meeste Soundbars van Philips ondersteunen de innovatieve techniek Dolby Digital Plus en veranderen het "kijken van een filmpje" in een bioscoopervaring in huis.

De Soundbar voor een Philips Smart tv werkt niet alleen in combinatie met je televisie. Je sluit eenvoudig andere geluidsbronnen (zoals je telefoon) aan door middel van de USB-ingang of via de optische poort. Zo beschik je over een perfecte weergave van alle tracks op jouw playlist en kun je via jouw Soundbar zelfs op afstand vergaderen. Ideaal!

De Philips wireless Subwoofer

Koppel jouw Soundbar aan een hoogwaardige Subwoofer en verdiep de geluidservaring nog meer. De Subwoofers van Philips zijn mooi ontworpen en storen hierdoor niet in de look van een mooi interieur. Een losse Subwoofer koppelen gaat snel en eenvoudig, zoals je mag verwachten van de apparatuur van Philips. Met de handige all-in-one Philips Soundbar afstandsbediening beluister en bestuur je het geluid in meerdere kamers.

Koppel jouw afstandsbediening makkelijk aan je tv en accessoires. Zo heb je geen ruimte meer nodig voor een handvol afstandsbedieningen die in je woonruimte rondslingeren.

Makkelijk shoppen voor een Soundbar

Als officieel dealer van de Subwoofers en Soundbars van Philips leveren we een perfecte service en een uitstekende garantie op je aankoop uit onze webshop. Gespreid betalen, achteraf betalen of vooruit betalen voor je bestelling? Jij kiest. Bestel jouw nieuwe Philips sound setup en wij zorgen voor een snelle levering aan huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.