Harman Kardon soundbars

3 resultaten
nieuwste collectie

3 resultaten

Design en geluid dat de zintuigen prikkelt

Met een Harman Kardon soundbar zorg je voor geweldig geluid in iedere kamer! Stel je soundbar en speakers zo in dat je dezelfde muziek in elke ruimte van het huis hoort of laat juist in iedere kamer een andere sound klinken. De soundbar prikkelt bovendien niet alleen je gehoor maar is ook een lust voor het oog. Het prachtige design mag gezien worden!

Belangrijkste voordelen van een soundbar

Het is in ieder geval zeker dat je met een soundbar van een betere sound geniet dan zonder soundbar. Een soundbar versterkt het geluid van je tv of radio zonder dat je daar een groot apparaat met veel draden voor neer moet zetten. Dat is dan ook de voornaamste reden dat veel mensen voor een soundbar in plaats van een home cinema set kiezen.

Maak kennis met de Citation Multibeam 700

We vertellen je graag meer over de geweldige soundbars van Harman Kardon: de Citation Multibeam 700 en de HK Citation bar. Je gebruikt de Multibeam 700 Smart soundbar als een op zichzelf staand apparaat dat een surround effect nabootst zonder daarvoor allerlei luidsprekers neer te zetten en kabels neer te leggen. Wanneer je het geluid nog beter wil maken, combineer je het apparaat met meerdere speakers van Harman Kardon. Deze speaker is ook via spraak te bedienen.

Harman Kardon Citation bar

De HK Citation bar is een 5.1 soundbar van Harman Kardon waarmee je een fantastisch geluid in verschillende kamers afspeelt. Met de Citation Bar heb je toegang tot maar liefst 300 muziekdiensten, en het 5.1 home theater-systeem is geheel draadloos en ondersteunt 4K. Daarnaast geniet je van een full-color lcd-aanraakscherm en spraakbediening. Bovendien plaats je je tv desgewenst op de soundbar, waardoor het apparaat niet veel ruimte in beslag neemt. Je koopt de Harman Kardon Citation bar in het zwart of grijs.

Profiteer van een Harman Kardon soundbar aanbieding

Het blijft niet alleen bij de Harman Kardon soundbar, want er is nog meer elektronica van Harman Kardon verkrijgbaar bij wehkamp. Zo zijn er veel verschillende audio en hifi producten zoals bluetooth speakers, smart speakers en smart wekkerradio's. Soms komt de elektronica van Harman Kardon in de aanbieding, dus hou deze pagina goed in de gaten of koop vandaag nog je elektronica om er morgen al mee aan de slag te gaan!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.