Bose soundbars

6 resultaten
nieuwste collectie

6 resultaten

Vind jouw Bose soundbar bij wehkamp

Het Amerikaanse merk Bose is in de jaren 1960 opgericht door Amar Bose, omdat hij vond dat de luidsprekers die toen op de markt waren weinig rekening hielden met de omgeving waar de luidspreker gebruikt werd. Door middel van onderzoek wilde hij de geluidskwaliteit verbeteren. Het bedrijf werkt nog altijd op deze manier. De slogan van Bose is niet voor niets “Better sound through research”. Tegenwoordig haal je met een Bose soundbar, Bose tv sound system of Bose tv speaker het beste geluid in huis. Met Bose surround sound bereik je een bioscoopgevoel gewoon bij je thuis op de bank.

Enorm veel keuze

Bij wehkamp vind je verschillende modellen van een Bose tv speaker of soundbar. Zo is de Bose soundtouch 300 een fijne compacte soundbar. Hij is slechts zes centimeter hoog waardoor je hem gemakkelijk onder je tv schuift. Daarnaast bedien je de soundbar, je tv en andere apparaten met je stem. De soundbar 500 en 700 beschikken over uitgebreidere functies en worden daarnaast met een universele Bose soundbar afstandsbediening geleverd. Of breid je soundbar uit met accessoires, bijvoorbeeld met de Bose subwoofer 700. Je geeft je soundbar hiermee een geluidsboost en het basgeluid wordt nog beter.

Niet alleen voor je tv

Je sluit een soundbar niet alleen aan op je tv. Je kunt door gebruik te maken van bluetooth ook je telefoon eraan verbinden. Zo geniet je niet alleen van Bose surround sound tijdens het kijken van een film, maar ook als je naar je favoriete muziek luistert. Dankzij de Bose music-app speel je gemakkelijk muziek af van verschillende diensten zoals Spotify of Apple Music. Wil jij ook zo snel mogelijk genieten van een soundbar van Bose? Bij wehkamp geldt: wat je op werkdagen voor 23:59 uur bestelt, heb je de volgende dag in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.