Vogel's muurbeugels

38 resultaten
aanbevolen

38 resultaten

Je tv ophangen? Dit zijn de voordelen

In mooie, strakke interieurs zie je vaak dat de tv aan de muur is opgehangen. Een tv aan de muur geeft een stijlvolle uitstraling aan je interieur, maar daarnaast brengt het nog meer voordelen met zich mee. Zo bespaar je veel ruimte door je tv aan de muur op te hangen, omdat je geen tv meubel meer nodig hebt. Een ander voordeel van je tv op de muur is dat het een veilige oplossing is als je kleine kinderen in huis hebt rondlopen.

Betrouwbaar systeem met verschillende mogelijkheden

Voor het ophangen van je tv heb je een betrouwbaar systeem nodig dat de tv goed en stevig aan de muur laat hangen. Met een Vogel tv beugel weet je zeker dat je je tv veilig ophangt. Naast een reguliere tv beugel kun je bij Vogel's ook kiezen voor een Vogel's tv beugel die draaibaar of kantelbaar is. Het voordeel van zo'n Vogel beugel kantelbaar of draaibaar is dat je op verschillende plekken naar de televisie kunt kijken. Je past de positie van de tv gewoon eenvoudig aan.

Onderzoek goed wat voor muur je hebt

Als je je tv aan de muur wilt ophangen, is het allereerst belangrijk dat je onderzoekt wat voor muur je hebt. Als de muur van beton of steen is, dan kun je gerust beginnen met het ophangen van de Vogel's muurbeugel. Bij de Vogel's muurbeugel worden namelijk alle schroeven en pluggen die je nodig hebt om het tv ophangsysteem van Vogel aan de muur te bevestigen meegeleverd. Ook als je een gipswand of holle wand hebt, kun je de Vogel ophangbeugel voor de tv ophangen, maar dat gaat iets minder makkelijk dan met een muur van steen of beton. Laat je in dat geval goed informeren in een speciaalzaak of neem contact op met een installateur om je tv zo veilig mogelijk op te (laten) hangen.

Houd rekening met de grootte van je tv

De muurbeugel die je kiest, moet groot genoeg zijn om de tv te kunnen houden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je voor jouw tv van 65 inch een Vogel tv beugel 65 inch aanschaft. Over het type tv hoef je je overigens geen zorgen te maken: de schroeven en pluggen van Vogel's passen in vrijwel iedere televisie.

Muurbeugel speciaal voor een oled tv

De Vogel's oled beugel is speciaal ontworpen voor oled tv's. Deze tv's hebben een andere muurbeugel nodig, omdat de televisies kwetsbaarder zijn en een andere VESA standaard hebben. De oled muurbeugels zijn extra plat zodat je scherm strak tegen de muur kan hangen en hebben bovendien de juiste VESA maat.

Bestel je muurbeugel van Vogel's bij wehkamp

Bij wehkamp komt er regelmatig een Vogel tv beugel aanbieding voorbij, dus houd deze pagina goed in de gaten. Wil je zo snel mogelijk genieten van jouw prachtige tv aan de muur? Bestel dan vandaag nog een muurbeugel en de benodigde tv accessoires en/of kabels en je kunt hem morgen al ophangen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.