Muurbeugels

31 resultaten
nieuwste collectie

31 resultaten

Vind de perfecte muurbeugel voor jouw tv bij wehkamp

Je kunt je tv op een tv-meubel plaatsen, maar dit neemt best veel plek in beslag. Met een tv beugel bevestig je gemakkelijk je tv aan de muur. Zo is er op dat tv-meubel plek voor je gameconsoles, home cinema system of leuke decoratie. Je kunt je tv als een schilderij vlak tegen de muur hangen, maar ook voor een tv muurbeugel gaan die kantelbaar is voor een fijnere kijkhoek. Als je nog een stapje verder wilt gaan, ga je voor een tv beugel die draaibaar is zodat je zonder problemen vanuit iedere hoek van de kamer tv kijkt. Bij wehkamp kies je uit een ruim assortiment tv beugels, dus neem rustig de tijd om rond te kijken. Wat dacht je van een Samsung, Newstar of Vogel tv beugel? Er zit altijd wel een muurbeugel voor jouw tv tussen.

Bespaar ruimte in je woon- of slaapkamer

Ruimtebesparing is een belangrijke reden om je tv aan de muur te hangen. Een tv houder neemt nu eenmaal minder plek in beslag dan een tv-meubel. Zonder tv-meubel oogt je woonkamer ruimtelijker. Als je veel andere elektronica bij je tv wil plaatsen, zoals een home cinema set of gameconsoles, heb je hier meer ruimte voor als je de tv ophangt. Ook in de slaapkamer is het fijn om de tv niet op een kast te hoeven plaatsen. Daarnaast is met een zwenkbare tv beugel de tv altijd goed zichtbaar, aan welke kant van het bed je ook ligt.

Ga voor flexibel

Je kunt de tv als een soort schilderij vlak op de muur hangen, maar dat is niet de enige optie. Kies bijvoorbeeld voor een tv muurbeugel die kantelbaar is. Op deze manier maak je de kijkhoek aanpasbaar. Dit is bijvoorbeeld ook fijn voor in de slaapkamer, als je de tv liggend bekijkt. Een tv beugel die draaibaar is, is een fijne optie voor een grote woonkamer. Met zo’n zwenkbare tv beugel bekijk je de tv vanuit elke hoek in de kamer. Als je helemaal flexibel wilt zijn, kies je voor een tv muurbeugel die draai en kantelbaar is.

Zo kies je de juiste tv beugel

Er zijn veel verschillende tv beugels. Hoe kies je nu de juiste? Allereerst moet je bedenken wat je graag wil, een simpele beugel of een kantelbare of draaibare tv steun. Daarnaast is je tv zelf belangrijk. Als je een Samsung tv hebt, is de Samsung beugel het meest geschikt, maar niet ieder tv merk maakt ook beugels. In veel gevallen maak je gebruik van een universele tv beugel. Controleer hierbij goed de VESA maat van je tv, dit zijn de schroefgaten die in je tv zitten. Deze moeten overeenkomen met de beugel, zodat je tv erin past. Als laatste is het materiaal van je muur belangrijk. Een stenen of betonnen muur kan meer gewicht dragen dan een gipsplaat wand. Kijk eens rustig rond: voor welke muurbeugel ga jij?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.