Mediaspelers

Wil je je vakantiefoto's aan je vrienden laten zien of wil je een film op Netflix kijken, maar heb je geen smart tv? Dan is een media player precies wat je nodig hebt. Met een media player, zoals de Google Chromecast of Apple TV, stuur je eenvoudig foto's, muziek en films draadloos of via een kabel naar je televisie.

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Mediaspelers

Houd jij van films, series, foto’s en andere vormen van media? Mediaspelers zijn apparaten waarmee je digitale mediabestanden kunt afspelen, deze bestanden worden dan weergegeven op een televisie of een geluidsinstallatie. De meeste media players zijn ook in staat om apps zoals YouTube of Spotify via een netwerk af te spelen.

TV

Om de ideale mediaspeler voor je televisie te vinden is het van belang de specificaties te vergelijken. De nieuwste tv’s maken gebruik van 4k beeldkwaliteit, dit is alleen te ontvangen door mediaspelers die dit ondersteunen. Voor 3D films moeten zowel je televisie als de mediaspeler dit ondersteunen.

Apparaten

Mediaspelers kunnen bestanden vanaf bepaalde apparaten afspelen. Voorbeelden hiervan zijn usb sticks, externe hardeschijven en sd-kaarten. Daarnaast kunnen ze vanaf internet of lokale netwerken muziek en video bestanden afspelen.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je mediaspeler voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.