Home cinema-sets

Tv’s worden steeds platter, daarom is er steeds minder ruimte om goede luidsprekers in de televisie te verwerken. Om toch van goed geluid te kunnen genieten, zijn home cinema sets de oplossing. Merken als Harman Kardon, Philips, Samsung en Sony bieden twee varianten. De 5.1 surround sound systemen leveren het echte bioscoopgeluid op. De 2.1 surround sound systemen nemen minder ruimte in en geven ook een fantastisch geluid!

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Home cinema sets

Creëer je eigen thuisbioscoop met een home cinema set. Deze systemen zijn een totaal oplossing voor geluid dat past bij het kijken van een film, tv of serie. De sets bestaan uit speakers, een subwoofer en een Blu-ray speler of reciever. Bekijk ons assortiment met merken als Samsung, Harman kardon, JBL, Pioneer, Sony en Sonos.

5.1 Surround

Dit is de naam van geluidsystemen met 6 kanalen en is het meest gebruikt in home cinema systemen. De opstelling van deze sets is bijna altijd hetzelfde. Er zit een speaker links en rechts van de tv en daar tussen in een centrale speaker. Dan zijn er nog twee surround speakers die meestal achter degene die de film kijkt worden geplaatst en een subwoofer om het geheel af te maken.

7.1 Surround

De 7.1 home cinema sets zijn het nieuwste binnen dit gebied. Ze hebben wel acht apparaten die aan elkaar aangesloten zijn. Het verschil tussen 7.1 en 5.1 surround is dat er twee extra speakers toegevoegd worden tussen de front en surround speakers. Dit zorgt voor een nog realistischere bioscoop ervaring.

2.1 Surround

De 2.1 surround geluidsystemen zijn ideaal als je minder ruimte kwijt wil zijn aan een geluidsinstallatie maar toch een goed geluid wilt hebben. Deze systemen bestaan uit een speaker links en rechts van je tv en een subwoofer.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je home cinema set voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.