Digitale ontvangers

Eenmaal voorzien van een prachtige tv wil je natuurlijk ook in de hoogste kwaliteit tv-programma's kunnen kijken. Met een digitale TV ontvanger die een HD-functie ondersteund is dit mogelijk. Wil je ook zoveel als je wilt kunnen opnemen? Kies dan voor een digitale HD tv ontvanger met harde schijf, deze slaat je programma's op zodat je ze later kunt terugkijken.

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Digitale ontvangers

Met een digitale ontvanger hoef je nooit meer een aflevering van je favoriete shows te missen. Kijk naar je favoriete programma’s wanneer je maar wilt met de opnamefunctie. Ze zijn compatible met bijna alle aanbieders en geven precies de programma’s weer die binnen jou zenderpakket zitten.

Hoe werkt een digitale ontvanger?

In principe vertaald een digitale ontvanger de signalen voor de tv. Het apparaat geeft door welke signalen bij bepaalde zenders horen en of deze wel of niet getoond mogen worden. Zo bepaalt je abonnement aanbieder welk pakket je hebt. Een digitale ontvanger is op bijna iedere tv aan te sluiten.

Opnemen van programma’s

Je kunt niet altijd op tijd zijn om je favoriete tv show te bekijken. Gelukkig kun je met een digitale ontvanger programma’s opnemen en later terugkijken. Zo hoef je dus nooit meer iets te missen! De meeste digitale ontvangers hebben een interne opslag waar soms tot wel 1000 GB aan data in kan worden opgeslagen.

Smartcard

Heb je een smartcard van je kabelaanbieder gekregen met alle abonnementsgegevens erop? In veel digitale ontvangers kun je deze card laten uitlezen, zodat je altijd de juiste zenders kunt ontvangen. Heb je bijvoorbeeld het sportpakket, dan ziet de digitale ontvanger aan je smartcard dat hij ook alle sportzenders door mag geven. Naast een losse ontvanger kun je ook een compleet startpakket voor digitale televisie aanschaffen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.