Blu-ray spelers

Ervaar films zoals films bedoeld zijn. Met perfecte beeld- en geluidskwaliteit. De blu-ray-speler is de officiële opvolger van de dvd-speler. Met een blu-ray-speler kun je naast blu-rays ook dvd’s en cd’s afspelen. Blu-ray spelers van merken als Philips, Samsung en Sony kunnen zelfs 3d-films afspelen en je tv smart maken, zodat je het internet op kunt.

1 resultaat
nieuwste collectie

1 resultaat

Blu-ray spelers

Ben jij een echte filmfanaat? Bekijk films en series op de hoogste kwaliteit met een Blu-ray speler. Deze spelers kunnen trouwens ook dvd’s en cd’s afspelen zodat je die niet weg hoeft te doen. Bekijk het assortiment met merken als Samsung, Philips en Sony.

Blu-ray Disc

De blu-ray disc is zo gemaakt dat er heel erg veel informatie op opgeslagen kan worden. Ze worden gebruikt voor films, series en ook voor games. Je kunt urenlang genieten van de hoogste kwaliteit beeld en geluid doordat de informatie in lagen wordt opgeslagen en weergegeven door middel van een laser.

Smart Blu-ray speler

Als de blu-ray speler de smart functie ondersteund dan kun je het apparaat gebruiken voor toegang tot internet browsers en allerlei apps. Welke apps je kunt gebruiken verschilt per leverancier, gelukkig kun je in het algemeen in ieder geval Youtube, Facebook, Instagram, Uitzending gemist en RTL XL gebruiken.

3D Blu-ray

Ben je in het bezit van een 3D tv? Dan is een 3D Blu-ray speler bijna onmisbaar. Je bent verzekerd van de hoogst haalbare kwaliteit op het gebied van beeld en geluid, een echte essential voor je thuisbioscoop dus. Let op: een 3D Blu-ray speler kan zonder een 3D tv geen 3D beelden weergeven.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.