Beamers

Is 50" te klein of wil je niet permanent een grote televisie in je woonkamer? Dan is een beamer de perfecte oplossing. Stel je voor, een beelddiagonaal van 300" in Full HD. Met een beamer creëer je de ware bioscoopervaring in huis of kijk je de wedstrijd alsof je zelf in het stadion zit.

21 resultaten
nieuwste collectie

21 resultaten

Beamers

Wil je graag zo dicht mogelijk in de buurt komen van het beeld dat je in een bioscoop te zien krijgt? Dan is een beamer een goede oplossing voor jou. Bepaal zelf hoe groot je het beeld wilt hebben en waarop je het beeld wilt projecteren. De beamers zijn zowel geschikt voor tv kijken als voor het gamen.

Welke lichtsterkte heb je nodig in jouw woning?

Om te bepalen of een beamer geschikt is voor je woning wordt het aantal ‘lumen’ gebruikt. Vanaf 1000 lumen kun je een prima thuisbioscoop maken in een donkere of schemerige ruimte. Wil je ook overdag duidelijke presentaties kunnen geven, dan heb je een lichtsterkte nodig van minimaal 2000 lumen.

Bediening

Een beamer kun je bedienen op meerder manieren. Sommige hebben een afstandsbediening die bijgeleverd wordt. Je kunt ook bepaalde apps downloaden op je smartphone of tablet die verbinding met de beamer leggen. Voor presentaties kun je een wireless presenter gebruiken waarmee je gemakkelijk naar de volgende dia kunt doorklikken.

Projectieschermen

Dit soort schermen zijn handig voor presentaties op school, werk of voor thuisgebruik. De stof is zo gemaakt dat de schermen het beeld optimaal weergeven onder alle lichtomstandigheden. Je kunt de schermen gemakkelijk schoonmaken met een doekje en een beetje water.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.