ZENS telefoonaccessoires

9 resultaten
nieuwste collectie

9 resultaten

Kies voor gemak met een Zens draadloze oplader

Wil je een draadloze oplader kopen? Bij wehkamp heb je de keuze uit diverse merken. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding kies je voor het merk Zens. Je vindt de draadloze opladers van Zens op deze pagina. Bestel jouw favoriet direct en je hebt deze morgen al in huis!

Waarom een draadloze oplader?

Steeds meer mensen gebruiken een draadloze oplader. Het belangrijkste voordeel van deze gadget? Je hebt geen last meer van die vervelende draden bij het opladen van je telefoon. Je legt je telefoon simpelweg op de oplader en de accu stroomt vanzelf vol. Je kunt je Zens draadloze oplader op je nachtkastje leggen, maar ook op je bureau, op tafel of op het aanrecht.

Verschillende soorten draadloze opladers

Wil je een Zens QI draadloze oplader kopen? Dan heb je de keuze uit diverse producten. Een van de populairste producten in ons aanbod is de Zens draadloze oplader van 10w. Deze snellader zorgt ervoor dat je batterij in een mum van tijd weer helemaal vol is. De oplader is geschikt voor telefoons van Apple en Samsung.

Heb je een Apple telefoon? Dan kun je ook een 4-in-1 draadloze oplader van Zens bestellen. Deze Zens draadloze oplader in het zwart is geschikt voor al je Apple apparaten. Ook handig: je kunt hier twee apparaten tegelijkertijd mee opladen.

Kan mijn telefoon draadloos laden?

Voor je een Zens draadloze oplader in het zwart bestelt, is het goed om te weten of jouw telefoon wel draadloos kan laden. Heeft jouw telefoon een ingebouwde QI ontvanger? Dan kun je draadloos laden. Goed om te weten: bijna alle nieuwe smartphones hebben een QI ontvanger. Weet je niet zeker of jouw telefoon deze ontvanger heeft? Zoek dit dan op in de specificaties van het toestel.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.