Samsung telefoonaccessoires

65 resultaten
aanbevolen

65 resultaten

Telefoonaccessoires van Samsung bij wehkamp

Waarschijnlijk heb je of ben je weleens in aanraking gekomen met producten van Samsung. Niet zo gek, want Samsung is een van de bekendste en grootste elektronicaconcerns ter wereld! Vooral als het gaat om telefoons is Samsung een koploper. Grote kans dus dat ook jij een Samsung smartphone in je bezit hebt en daar een Samsung USB-c kabel of andere Samsung accessoires voor wilt kopen.

Geen krassen op je telefoon dankzij de Samsung hoesjes

Hoesjes zijn een belangrijk onderdeel van deze pagina met Samsung accessoires. Helemaal als je net een nieuwe telefoon hebt, is het ontstaan van de eerste kras echt niet leuk. Hoesjes beschermen je telefoon tegen krassen, stoten en vallen. Grote kans dus dat je telefoon langer meegaat als je het apparaat in een hoesje doet. Probeer daarom je nieuwe telefoon direct in een hoesje te steken, zodat je dat gevoel dat je hebt bij een eerste kras niet hoeft te ervaren. De Samsung hoesjes zijn verkrijgbaar in zwart of wit. De hoesjes hebben vaak allerlei handige extra's. Zo zijn er bijvoorbeeld hoesjes te koop met een Smart Clear View of een Smart LED View. Deze innovatieve mogelijkheden maken het gebruik van je smartphone nog steeds even makkelijk.

Connect met je Samsung oplaadkabel voor een volle(re) batterij

Een must-have bij je Samsung telefoon: de Samsung oplaadkabel. Zonder Samsung adapter ben je namelijk nergens. Leeg is toch echt leeg en dan moet je gewoon een oplader in je bezit hebben om het apparaat weer aan de praat te krijgen. Zorg er daarom voor dat je altijd een reserveoplader achter de hand hebt. Ook handig: een extra oplaadsnoer van Samsung voor op je werk, zodat je ook daar je telefoon kunt opladen. Met een fast charge adapter van Samsung ben je trouwens nóg sneller klaar met het opladen van je telefoon. Nooit meer lang wachten dus tot je telefoon opgeladen is en minder risico's op een lege telefoon.

Zelfs Samsung tablet accessoires koop je bij wehkamp

Behalve telefoons van Samsung zijn er van Samsung ook tablets, en ook daar zijn verschillende Samsung tablet accessoires voor verkrijgbaar. Er bestaan bijvoorbeeld speciale tabletpennen, zodat je eenvoudig digitale notities maakt. Het lijkt dan alsof je op papier schrijft, maar het is echt digitaal! Daarnaast kun je bij wehkamp ook terecht voor opladers en voor USB-c kabels voor je Samsung tablet.

Bijna alles van Samsung voor jouw huishouden

Televisies, huishoudelijke apparaten, telefoons; het zijn allemaal producten van Samsung die je ook gewoon bij wehkamp koopt. Heb je zo snel mogelijk een nieuw hoesje nodig voor je telefoon, zodat je zo min mogelijk kans hebt op krassen? Bestel er dan vandaag één, dan kun je morgen je telefoon al veiligstellen. Morgen van plan om te gaan stofzuigen, maar is de stofzuiger kapot? Ook voor deze huishoudelijke apparaten geldt dat je ze morgen al in huis hebt als je vandaag nog bestelt!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.