Telefoonhoesjes

98 resultaten
nieuwste collectie

98 resultaten

Safe en cool: smartphone hoesjes van wehkamp

Je gebruikt je telefoon iedere dag, de hele dag door. Het apparaat is van grote waarde. Het laatste wat je wilt, is dat jouw telefoon door een ongelukkige val beschadigt of zelfs onbruikbaar wordt. Gelukkig kun je zelf iets doen om dit te voorkomen. Wat dan? Simpel, bestel een van onze leuke telefoonhoesjes om je kostbare toestel te beschermen.

Je telefoon beschermen met een hoesje

De meeste smartphones hebben een scherm van glas. Door een glazen scherm werkt touchscreen beter en ziet je telefoon er bovendien fancy uit. Het enige nadeel? Glas is ontzettend kwetsbaar. Laat je jouw telefoon een keer vallen, dan kunnen de gevolgen groot zijn, ook als je je telefoon niet eens hard laat vallen. Daar komt nog bij dat steeds meer smartphones een glazen achterzijde hebben. Dat maakt de smartphones nog mooier, maar wel kwetsbaarder. Wil je jouw telefoon beschermen? Koop dan een telefoonhoesje. Zelfs een goedkoop telefoonhoesje biedt voldoende bescherming om zo lang mogelijk van je telefoon te kunnen genieten, ook als je hem regelmatig laat vallen!

Praktisch en subtiel: een doorzichtig telefoonhoesje

Vind je je telefoon zo mooi dat je het eigenlijk zonde vindt om een telefoonhoesje te gebruiken? Bestel dan een doorzichtig telefoonhoesje. Met een transparant telefoonhoesje blijft het mooie design van je telefoon gewoon zichtbaar. Wel profiteer je van optimale bescherming en dus van een langere levensduur.

Op en top stijlvol: een leren telefoonhoesje

Een stijlvol telefoonhoesje kopen? Bekijk dan onze leren telefoonhoesjes. Een leren telefoonhoesje biedt dezelfde goede bescherming als een transparant telefoonhoesje, en door het hoogwaardige materiaal waar het hoesje van is gemaakt, ziet deze er lekker classy uit. Je kiest helemaal zelf welke kleur jouw leren telefoonhoesje moet zijn.

Speciaal voor MagSafe: een magnetisch telefoonhoesje

Heb je een nieuwe iPhone met MagSafe? Bestel dan een magnetisch hoesje van Apple. Dit telefoonhoesje heeft ingebouwde magneten die MagSafe ondersteunen. Dat betekent dat je alleen met dit telefoonhoesje de MagSafe accessoires kunt gebruiken, zoals de draadloze oplader. Een bijkomend voordeel van een magnetisch hoesje is dat deze zich automatisch vastklikt aan je telefoon. Andere telefoonhoesjes moeten zich aan de zijkant van je telefoon vastgrijpen. Bij een magnetisch hoesje is dat niet nodig. Hierdoor ziet het hoesje er extra clean uit.

Het juiste telefoonhoesje kopen

Op deze pagina vind je onze collectie smartphone hoesjes. We verkopen praktisch voor elk merk telefoonhoesjes. Heb je een iPhone? Koop dan een telefoonhoesje die compatibel is met dit merk en met jouw specifieke iPhone model. Heb je een Samsung? Bekijk dan onze telefoonhoesjes voor Samsung. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe hoesje daadwerkelijk om je telefoon past. Dat is belangrijk, want alleen zo blijft een telefoonhoesje goed zitten en biedt deze de beste bescherming.

Of je nu een iPhone hoesje zoekt of een Samsung telefoonhoesje wilt bestellen: je slaagt gegarandeerd bij wehkamp. Bekijk onze hoesjes, kies jouw favoriet en bestel deze direct. Je hebt jouw nieuwe telefoonhoesje morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.