Powerbanks

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Een praktische powerbank koop je bij wehkamp

Je mobiele telefoon vormt een vast onderdeel van je accessoires. Je hebt je telefoon altijd bij je om handige informatie op te zoeken, maar ook om games te spelen, muziek te luisteren of films te kijken. Het enige nadeel is dat je je telefoon nogal eens moet opladen. Je voelt je zonder telefoon echt onthand. Als je onderweg bent, is het niet altijd mogelijk om je telefoon op te laden. Of de batterij is onverwacht sneller leeg dan je had verwacht. De draadloze powerbank is je redder in nood. Bij ons vind je verschillende merken en soorten power banks. Van power banks op zonne energie tot een powerbank snellader. Met zo’n snellader is je apparaat extra snel voorzien van energie. Je hoeft geen moment zonder te zitten!

Soorten powerbanks

Welke mobiele accu je het beste kunt nemen, hangt onder meer van de capaciteit af. Zoek je een powerbank voor de iPhone of wil je ook je tablet opladen? Stop je de mobiele oplader voor de zekerheid in je tas om onderweg niet zonder werkende telefoon te zitten, dan is een mini powerbank vaak voldoende. Zit je op vakantie lange tijd zonder stroom, dan is een zwaardere powerbank op zonne energie de perfecte keus. Sommige externe batterijen hebben ook nog een zaklampfunctie. Zo heb je tijdens je kampeervakantie ook in geval van nood altijd licht bij de hand.

De capaciteit van een power bank wordt uitgedrukt in mAh (milliampère-uur). Hoe "zwaarder" de apparatuur of hoe langer je die gebruikt, hoe meer mAh je nodig hebt. Voor het opladen van een smartphone kies je een solar powerbank met een capaciteit van minimaal 3.000 mAh. Zo’n solar powerbank heeft niet meer dan een beetje zonneschijn nodig om zichzelf op te laden. Een tablet heeft voldoende aan een capaciteit van 5.000 tot 10.000 mAh. Kies voor je laptop de Xtorm powerbanks met een capaciteit van 12.500 mAh.

Neem je powerbank mee op vakantie

Met een externe oplaadbare batterij voor je telefoon of laptop heb je altijd een mobiele oplader bij de hand voor als er even geen stopcontact in de buurt is. Onderweg naar je vakantiebestemming vermaken je kinderen zich uitstekend met een filmpje of een spelletje op de iPad. Je voorkomt drama’s, doordat al je mobiele apparaten met de wireless powerbank eenvoudig onderweg op te laden zijn. Onderweg maak je heel wat foto’s die je graag nog tijdens je vakantie via social media wilt delen met het thuisfront. Ook blijf je tijdens je vakantie met je dierbaren in contact via Whatsapp. Je mobiele telefoon doet het tijdens de vakantie altijd, dankzij de powerbank voor de telefoon.

Koop je powerbank in de aanbieding bij wehkamp

Ben jij als een echte koopjesjager altijd op zoek naar aantrekkelijke aanbiedingen? Wij houden ook van korting, en daarom vind je op onze salespagina externe opladers van verschillende merken en in verschillende uitvoeringen met hoge kortingen. Hou deze pagina in de gaten en sla je slag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.