Draadloze opladers

10 resultaten
nieuwste collectie

10 resultaten

Draadloos opladen? Bestel jouw oplader bij wehkamp

Je gebruikt je telefoon de hele dag door. Om te appen, om mails te versturen, om Instagram te checken en ga zo maar door. Door je intensieve gebruik gaat de accu van je telefoon langzaam maar zeker leeg. Snel even opladen? Dat kun je met een kabeltje doen, maar ook met een draadloze telefoon oplader.

Waarom draadloos opladen?

Laad je jouw telefoon op met een standaard oplader, dan zit je altijd aan die vervelende draad vast. Dat beperkt je in het gebruik van je telefoon. Wil je optimale vrijheid, maar ook optimaal gebruiksgemak? Koop dan een draadloze telefoon oplader. Je hoeft je telefoon hier alleen maar op te leggen en deze wordt volledig opgeladen. Heb je jouw toestel in de tussentijd even nodig? Dan haal je hem gewoon van de oplader af. Na gebruik leg je je telefoon weer terug en voilà, de accu stroomt weer vol.

Een draadloze oplader bestellen: tips

Ga je voor het eerst een draadloze telefoon oplader kopen? Wij helpen je graag. Met onze tips bestel je gegarandeerd de juiste oplader voor jouw telefoon.

Tip 1: compatibiliteit

Check of jouw nieuwe oplader compatibel is met je telefoon. Standaard opladers ondersteunen Qi en zijn hiermee geschikt voor het opladen van vrijwel alle smartphones. Toch is het goed om te dubbelchecken of jouw nieuwe oplader inderdaad werkt op jouw telefoon.

Tip 2: de wattage

Sommige opladers hebben een vermogen tot 10 watt. Andere opladers hebben wat meer kracht en bieden een output van 15 watt. Deze opladers worden ook wel snelladers genoemd. Want hoe hoger de wattage van je oplader, des te sneller deze draadloze snellader ervoor zorgt dat je accu weer helemaal vol is.

Heb je een specifieke eis als het om de wattage van je draadloze oplader voor iPhone of draadloze oplader voor Samsung gaat? Check de wattage voordat je een bestelling plaatst. In de productomschrijving van iedere Belkin oplader kun je zien wat de maximale wattage is.

Tip 3: antislip

Trilt je telefoon de hele dag door, ook tijdens het opladen? Bestel dan een oplader met antislip. Nu weet je zeker dat jouw telefoon netjes blijft liggen tijdens het opladen. Gebruik je de trilfunctie van je telefoon niet? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat je telefoon van je oplader aftrilt als je gebeld wordt. In dit geval kun je ook een standaard zwarte draadloze oplader bestellen.

Direct een draadloze oplader bestellen bij wehkamp

Jouw smartphone draadloos opladen? Bestel een draadloos oplaadstation eenvoudig en snel bij wehkamp. Vergelijk onze opladers met elkaar en je vindt vanzelf de oplader die het beste bij je past. Je kunt bovenstaande tips gebruiken om je keuze wat gemakkelijker te maken. Heb je een bestelling geplaatst in onze online shop? Dan zorgen wij ervoor dat je jouw QI lader of QI oplaadmat morgen al in huis hebt. Voor je het weet, kun je jouw smartphone draadloos opladen. En neem het maar van ons aan: hierna wil je niet anders meer!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.