Mobiele telefoons voor senioren

14 resultaten
aanbevolen

14 resultaten

De perfecte mobiele telefoon voor ouderen

Met een senioren mobiel met grote toetsen of een eenvoudige telefoon voor ouderen houdt de bezitter van de telefoon op een eenvoudige manier contact met familie en vrienden. Bij ons koop je een senioren gsm die puur en alleen geschikt is om mee te bellen, maar wij bieden in onze uitgebreide webshop tevens een meer uitgebreide klaptelefoon voor senioren, met een aantal handige extra functies.

Voel je veilig met een senioren telefoon van Nokia

Kies je het liefst voor een telefoon die meer kan dan alleen bellen? Dan is het zeker de moeite waard om ons assortiment telefoons van Nokia eens nader te bekijken. Naast een senioren mobiel die simlockvrij is, verkopen we een mooie smartphone voor ouderen, die waarmee je eenvoudig berichten via bijvoorbeeld WhatsApp verstuurt. De Nokia 2720 Flip senioren telefoon heeft een noodknop waarmee je je altijd veilig voelt.

De Nokia 2720

Deze handige telefoon heeft een speciale noodknop aan de zijkant. Kies bij het toevoegen van contacten aan deze telefoon vijf personen uit die een automatisch bericht en jouw locatie ontvangen wanneer je op de noodknop drukt. Deze personen ontvangen na een druk op de knop een bericht met de plaats waar je je bevindt en het tijdstip waarop je de knop indrukte. Deze senioren mobiel heeft grotere knoppen en een grotere tekst op een duidelijk leesbaar scherm.

De makkelijke Fysic senioren telefoon

Wil je makkelijk handsfree bellen, of zonder moeite (ook met wat slechter zicht) berichten verzenden? Dan is een telefoon van het merk Fysic een aanrader. De Fysic FM-7500 heeft een handig groot kleurendisplay met extra grote toetsen en duidelijke nummerweergave. Je contacten in het telefoonboek invoeren is een fluitje van een cent. Iemand bellen of een telefoontje beantwoorden? Met een druk op de knop is het geregeld. Het ontwerp van deze telefoon is eenvoudig en vrij van overbodige franje.

Welke telefoon is het geschiktst?

Maak een lijstje van de opties die de ideale telefoon jou moet bieden. Wil je WhatsAppen? Gebruikmaken van Facebook, of op vakantie makkelijk een pagina op het internet opzoeken en bekijken? Dan is een smartphone met grotere toetsen en een wat ruimer scherm een uitstekende keuze. Wil je simpelweg snel en makkelijk bellen of appen? Dan kies je voor een voordelige mobiel met grote toetsen.

Een senioren mobiel als cadeau

Zoek je een makkelijk te bedienen telefoon voor onderweg of op vakantie? Kies voor een telefoon waarmee je ook gebruik kunt maken van WhatsApp. Met WhatsApp bel je ook gratis met je contacten. Zo bespaar je op gesprekskosten. Met een handige telefoon met een duidelijk groot scherm en grote toetsen voel je je onderweg altijd veilig, want bij onvoorziene pech onderweg met de auto bel je met je mobiele gsm telefoon eenvoudig direct een hulpdienst.

Ontdek ons aanbod mobiele telefoons en bestel direct je favoriete telefoon of smartphone met een handig ruim scherm. Wij bezorgen de telefoon snel aan huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.