Samsung mobiele telefoons

49 resultaten
aanbevolen

49 resultaten

Iedereen een Samsung telefoon

De smartphone; eigenlijk kunnen en willen we niet meer zonder. Gelukkig is elektronicaconcern Samsung een bedrijf dat goede smartphones op de markt brengt waar we echt wat aan hebben. Veel consumenten vinden het een voordeel dat de telefoons van Samsung onderverdeeld zijn in verschillende prijsklassen. Het is daarom mogelijk om zelf te bepalen of je graag een budgetvariant wilt of liever een duurder toestel gaat aanschaffen.

Welke Samsung telefoon kopen?

Welke Samsung telefoon je het beste kunt kopen, is afhankelijk van uiteenlopende factoren. Om je te helpen met het maken van een keuze zetten we verschillende onderdelen waar je rekening mee moet houden voor je op een rij.

De prijs

Samsung verkoopt smartphones in verschillende prijscategorieën. De Samsung Galaxy S20 FE is een onderdeel van de Samsung S20 serie en is een telefoon die qua prijs valt in het middensegment, terwijl de Samsung Note iets duurder is, maar wel weer andere mogelijkheden heeft. Het is dus maar net hoeveel geld je over hebt voor een nieuwe telefoon en welke technische specificaties je belangrijk vindt.

Goedkope Samsung telefoon

Nieuwe telefoons van Samsung kunnen na verloop van tijd een stukje goedkoper worden. Wanneer je dus een vrij nieuw exemplaar wilt hebben, maar deze nog te duur vindt, kun je wachten met je aankoop tot het toestel misschien wat in prijs daalt. Een andere optie is een Samsung mobiel uit het budgetsegment. De prijs van deze Samsung mobiele telefoons is voor veel mensen betaalbaar en nog steeds zijn deze telefoons kwalitatief goed.

Samsung telefoon kopen los of met abonnement

Wil je een abonnement afsluiten, zodat je een vast bedrag per maand betaalt en de smartphone er bij wijze van spreken gratis bij krijgt? Of wil je liever een Samsung telefoon kopen zonder abonnement? Een smartphone kopen met een abonnement betekent wel dat je bij bedragen boven de € 250 een BKR-registratie krijgt. Deze registratie krijg je niet als je een los toestel koopt, maar je moet dan wel in één keer een hoger bedrag betalen. Wel iets dus om goed over na te denken als je een Samsung telefoon gaat kopen!

Welke beeldschermgrootte?

6,1, 6,5, 6,7, 16,5; als het gaat om de grootte van het beeldscherm hebben we het over het aantal inches. Hoe hoger het getal van het aantal inches, hoe groter het beeldscherm is. Kijk je graag video's of speel je veel games op je smartphone? Dan is een groot scherm van bijvoorbeeld 16,5 inch geen overbodige luxe. Wil je een telefoon die in je broekzak past? Kies dan een Samsung mobiel met minder inches.

Opslagcapaciteit

De opslagcapaciteit is een onderdeel dat snel vergeten wordt bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Pas later komen veel mensen er dan achter dat de opslagcapaciteit te klein is en dat er daarom geen ruimte meer is voor het opslaan van foto's of het installeren van apps. Meestal kan er gekozen worden tussen een opslagcapaciteit van 64, 128 en 256 GB.

Een smartphone is geen impulsaankoop

Net zoals een nieuwe televisie of laptop is een nieuwe smartphone een aankoop waarbij een goede overweging belangrijk is. Het is waarschijnlijk de bedoeling dat je langere tijd van de telefoon gebruik gaat maken, waardoor het zonde zou zijn als achteraf blijkt dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt. Onderzoek daarom goed de technische specificaties van de verschillende Samsung telefoons, zodat je precies weet wat je koopt. Als je eenmaal weet welke Samsung het gaat worden, hoef je trouwens niet lang te wachten tot je je telefoon en eventuele accessoires in je bezit hebt. Bestel vandaag nog en je hebt je nieuwe apparaat morgen al!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.