Refurbished mobiele telefoons

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Refurbished mobiele telefoons: zo goed als nieuw

Overweeg je om een tweedehands iPhone te kopen? Ga voor een refurbished exemplaar. Met zo´n compleet gereviseerde telefoon bespaar je aanzienlijk op de aanschafkosten. Welke phones behoren tot de beste refurbished telefoons? Waar moet je op letten? Bekijk de voordelen van een Renewd Apple iPhone!

Wat wil ´refurbished´ eigenlijk zeggen?

Als je een refurbished los toestel aanschaft, dan koop je een gerenoveerde smartphone. Zoals blijkt uit deze beschrijving: refurbished smartphones zijn eerder in gebruik geweest. Na een nauwkeurige controle door experts zijn refurbished smartphones zo goed als nieuw. Eigenlijk is ´tweedehands´ geen correcte term voor een refurbished toestel. Heb je een bepaald toestel op het oog? Check altijd of je ´Keurmerk Refurbished´ ziet staan. Zo weet je zeker dat het een goede aankoop is.

Renewd Apple iPhone: strikte controle en twee jaar garantie

Ken je het label Renewd? Ga voor een Renewd Apple iPhone en je haalt een uitstekend product in huis. De iPhones van Renewd zijn onderworpen aan een rigoureuze controle en je krijgt twee jaar garantie. De smartphones worden gecontroleerd op meer dan 80 aparte aspecten zoals bluetooth, touchscreen en wifi. Moet er een onderdeel vervangen worden? Een nieuw beeldscherm? Renewd gebruikt uitsluitend 100% originele Apple-onderdelen. Na de strikte keuring krijgen alle toestellen de nieuwste iOS-versie. Kijk eens naar de Renewd Apple iPhones in onze online shop. Renewd garandeert je een batterijcapaciteit van minimaal 85%. Dit geeft je de zekerheid dat je van zo´n refurbished smartphone lang plezier hebt! Bovendien is een product van Renewd altijd voorzien van het ´Keurmerk Refurbished´.

Bekijk en vergelijk alle refurbished telefoons

Wil je eigenlijk een nieuwe Apple iPhone aanschaffen, maar krijg je duizelingen van het prijskaartje? Zo´n opgeknapte telefoon is een geweldig alternatief. Zo geniet je van alle functionaliteiten van een Apple iPhone zonder diep in je portemonnee te duiken. Als je kiest voor een refurbished phone van Renewd, dan kies je ook voor het milieu. Je geeft zo´n gebruikte telefoon namelijk een tweede kans. Wil je een iPhone 8 kopen en heeft refurbished je voorkeur? Bekijk alle toestellen in onze webshop. Wat vind je van de Renewd Apple iPhone 8 Space in het grijs? Dit toestel is ook verkrijgbaar in het goud en in het zilver. Met de iPhone 8 kun je 14 uur telefoneren, 40 uur liedjes luisteren of 12 uur internetten. Hij heeft een camera met een nieuw kleurenfilter en Augmented Reality (AR). Lees op je gemak alle specificaties van deze gereviseerde smartphone.

Ben je op zoek naar een refurbished telefoon van Samsung? Een refurbished Android telefoon behoort tot de mogelijkheden. Kijk ook in onze collecties smartphones en gsm’s.

Wil jij een refurbished telefoon kopen?

Een refurbished telefoon is zoveel meer dan een gewone tweedehands iPhone. Zo´n refurbished exemplaar is door de handen van gecertificeerde specialisten gegaan. Refurbished telefoons zijn van deze tijd: we hebben het hier over een kostenbesparende en milieuvriendelijke aankoop! Vertrouw op het werk van experts en wees geen dief van je eigen portemonnee. Succes met je online bestelling.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.