Profoon mobiele telefoons

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Profoon mobiele telefoons: gebruiksvriendelijke eenvoud

Is jouw vader of moeder op leeftijd en is bellen niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger? Geef hem of haar dan een Profoon mobiele seniorentelefoon cadeau. Eenvoudig in gebruik en zonder verdere poespas. Programmeer je eigen nummer. Zo ben je bereikbaar met één druk op de knop. Vooral in noodsituaties is een SOS-knop van belang. Kies een toestel met grote, verlichte toetsen. Maak jullie leven eenvoudiger met een Profoon senioren mobiel.

Profoon klaptelefoon voor oudere mensen

Draagt je moeder of vader een gehoorapparaat? Bekijk dan het model PM-665 in ons assortiment eens. Deze Profoon mobiele telefoon is uiterst gebruiksvriendelijk voor oudere mensen en geschikt voor hoorapparaten. Het volume is regelbaar. De eenvoudige Profoon klaptelefoon is uitgevoerd in de opvallende kleur rood en heeft goed zichtbare cijfers. Wellicht komt de trilfunctie ook van pas. Een abonnement is niet nodig.

Profoon mobiel voor senioren

Zoek je een Profoon mobiele seniorentelefoon in het zwart? Kijk dan eens naar de PM-703. Deze is niet inklapbaar. De bediening is eenvoudig, met grote knoppen om het intikken van een nummer te vergemakkelijken. Hij is bruikbaar in combinatie met een hoortoestel, heeft een krachtig belvolume en is simlockvrij. Het is niet nodig om een abonnement te nemen.

Profoon gsm met SOS: alarmfunctie van belang

Ook onze PM-778 gsm met SOS is simlockvrij. De SOS-knop biedt uitkomst in noodsituaties. Een keer drukken op de alarmknop van deze Profoon gsm kan levens redden. Een eenvoudig toestel zonder internet of camera: de grote knoppen maken het eenvoudig om sms’jes te sturen of een nieuw nummer in te toetsen. Wellicht is je vader of moeder geholpen met de ingebouwde wekker? Zie ook: Profoon huistelefoons en Profoon telefonie.

Maak je vader of moeder blij met een mobiele telefoon van Profoon

Ga je een seniorentelefoon aanschaffen? Neem een kijkje in onze shop en geef je vader of moeder een handige Profoon mobiel. Succes met je keuze!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.