Nokia smartphones

8 resultaten
nieuwste collectie

8 resultaten

Je nieuwe Nokia smartphone koop je bij wehkamp

De mobiele telefoons hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Kan je je de eerste mobiele telefoons nog herinneren? Dat waren grote apparaten die niet meer konden dan bellen. Met een Nokia smartphone van Finse makelij heb je waar je ook bent altijd internet, en dat opent een wereld aan mogelijkheden. Met de Nokia smartphones doe je zoveel meer dan alleen bellen. Foto’s maken, naar je favoriete muziek luisteren, games spelen, en dat ook nog eens onafhankelijk van tijd en plaats. Je Nokia smartphone met Android besturing koop je bij wehkamp.

De modellen van Nokia

De Nokia 2 smartphone is al een aantal jaren beschikbaar. Hij staat bekend als een stevig toestel met snelle updates. Het toestel heeft een grote accu, waardoor de batterij niet zo snel leeg raakt. Dat is van onschatbare waarde, want niets is vervelender dan dat onderweg je telefoon op zwart gaat. Ontgrendelen doe je met een pincode of patroon. Ontdek ook de andere modellen in onze collectie.

Nog sneller met de Nokia 5G smartphone

Met de Nokia 5G smartphone heb je nog sneller mobiel internet. Je staat niet meer zo snel op plekken waar je geen bereik hebt. Kijk je graag films op je mobiel, dan is 5G-internet onmisbaar. Je film wordt zonder problemen en haperingen gedownload. Ook gamen met 5G-internet levert een betere spelervaring op. Bovendien gaat je batterij een stuk langer mee.

Ontdek de dual sim van Nokia bij wehkamp

Ben je voor je werk veel op reis, dan is een Nokia smartphone met dual sim ideaal. In dit toestel passen twee simkaarten. Eén kaart voor het bellen in Nederland en één voor het buitenland, of een kaart voor je zakelijke telefoontjes en een andere voor je privébelletjes. Zo hou je deze twee mooi gescheiden en hoef je niet twee toestellen aan te schaffen. Wil je in het weekend niet bereikbaar zijn op je werknummer, dan zet je die simkaart tijdelijk uit. Op andere momenten staan beide simkaarten op het netwerk aangemeld en ben je met twee telefoonnummers op één toestel bereikbaar. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Voor de prijs van de smartphone van Nokia hoef je het niet te laten

De Nokia smartphones bij wehkamp zijn altijd al aantrekkelijk geprijsd, maar soms nog aantrekkelijker. In onze sale vind je ook de Nokia smartphone tegen hoge kortingen. Dit maakt een Nokia smartphone kopen extra laagdrempelig. Wij bieden regelmatig verschillende modellen smartphones aan, dus hou onze sales pagina in de gaten en mis niets!

Koop ook je telefoonaccessoires bij wehkamp

Veiligheid staat voorop, dus je telefoon gebruik je in de auto met behulp van een carkit. Om onderweg nooit met een lege telefoon te staan, gebruik je een powerbank van wehkamp. Sommige powerbanks laad je op met behulp van zonne-energie. Ook nog eens heel duurzaam dus! Dankzij de veelal geïntegreerde zaklamp heb je altijd licht bij de hand. Bescherm je telefoon van Nokia optimaal met onze telefoonhoesjes van kunststof of leer. Zo kan je telefoon tegen een stootje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.