POP top teaser image

Overzicht

Helaas, deze actie is afgelopen. Geen zorgen! Bekijk alles van fysic . Er staan vast andere deals op je te wachten.

Fysic telefoons: het gemak van eenvoud

Wil je buitenshuis bellen, maar heb je geen behoefte aan een gecompliceerde smartphone? Dan is de Fysic mobiele telefoon je beste vriendje. Fysic heeft telefoons voor senioren die gebruiksgemak naar het volgende niveau brengen. Als je een Fysic senioren telefoon wilt kopen, waar moet je dan op letten?

Het type telefoon

Fysic heeft verschillende telefoons in zijn assortiment. Welke voor jou de beste is, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Ga bijvoorbeeld voor een Fysic smartphone. Deze telefoons zijn eenvoudig in gebruik en bieden je ook toegang tot handige apps, zoals WhatsApp en internet. Je bedient de telefoon met behulp van het touchscreen. Als je liever geen internet op je telefoon hebt of geen fan bent van touchscreens dan is een Fysic GSM waarschijnlijk een betere keuze. Ga dan bijvoorbeeld voor de compacte Fysic klaptelefoon.

Eenvoudig te bedienen

Wat maakt de Fysic senioren telefoon zo makkelijk te bedienen? Ten eerste heeft hij enkel de noodzakelijke functies, zodat je gemakkelijk je weg door het menu vindt. Ten tweede zijn de toetsen groot en goed leesbaar. Hetzelfde geldt voor het scherm. Er wordt gebruikgemaakt van een duidelijk lettertype en het scherm is relatief groot, zodat je de telefoon ook kunt gebruiken wanneer je slechtziend bent.

Is de Fysic telefoon wat voor jou?

Hoewel je wellicht geen behoefte hebt aan alle apps en extra functies die tegenwoordig aan smartphones worden toegevoegd, is het een fijn idee om altijd bereikbaar te zijn, vooral als je regelmatig alleen op pad gaat. Een mobiele telefoon kan in noodsituaties het verschil maken. Dankzij de lange batterijduur van de GSM’s gaat de batterij tot wel twee weken mee, waardoor je niet snel met een lege telefoon komt te zitten. De bediening is zeer eenvoudig, waardoor je zeer snel met de telefoon leert om te gaan. Ook voor thuis kun je bij Fysic terecht, voor een Fysic huistelefoon of voor andere handige technologische snufjes, zoals een Fysic luchtbevochtiger. Dit merk is erop gericht het leven comfortabeler te maken zonder het ingewikkelder te maken.

Welke telefoon kies jij?

Wil jij ook zonder zorgen eropuit gaan, wetende dat je altijd met een druk op de knop iemand bereikt? Dan biedt een Fysic telefoon de oplossing. Kies voor een handige smartphone of voor de eenvoudige senioren mobiele klaptelefoon. Bij ons vind je de beste Fysic telefoons!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.