Apple mobiele telefoons

66 resultaten
aanbevolen

66 resultaten

Een telefoon van Apple kopen doe je bij wehkamp

Je mobieltje van Apple is onmisbaar in je dagelijks leven. Als je onderweg bent, zoek je snel de vertrektijden van de trein of de bus op. Je luistert naar je favoriete boek of je eigen playlist. Zelfs een film kijk je zonder probleem op je mobieltje van Apple. Dat recept voor die heerlijke muffins heb je binnen no-time gevonden op je mobiel. Afspraken maken, takenlijstjes en o ja, bellen kan ook nog steeds. De Apple mobiele telefoons zijn eigenlijk niets minder dan kleine computers. De iPhone heeft een strak ontwerp, werkt heel intuïtief en is snel. Het heeft alles wat je in een telefoon zoekt. Je telefoon kopen van Apple doe je bij wehkamp.

Een iPhone los kopen bij wehkamp

Een telefoon kopen van Apple zonder abonnement is perfect als je een sim only abonnement of prepaid simkaart hebt. Je bespaart zo enorm op je telefoonkosten. Met een prepaidkaart houd je je telefoonkosten veel beter in de hand. Bovendien is de telefoon meteen van jou. iPhone losse toestellen zijn ook ideaal voor kinderen om mee te starten als eerste toestel. Ze kunnen hun abonnement nooit overschrijden. Jij bepaalt hoeveel zij te besteden hebben. Of koop een los Apple toestel bij wehkamp en bepaal zelf waar jij het voor jou meest gunstige abonnement afsluit. Met een losse iPhone heb je optimale flexibiliteit.

Alles voor de Apple fan vind je bij wehkamp

Als je eenmaal een Apple apparaat hebt ervaren, wil je niet meer anders. De meeste Apple gebruikers willen niet alleen een iPhone kopen, maar hebben ook hun tablet van Apple en accessoires voor de iPad, tablet en telefoon van hetzelfde merk. Wil je weten welke Apple producten wij in onze collectie hebben? Selecteer eenvoudig het merk Apple en onze hele collectie Apple producten verschijnt op je beeldscherm.

Bescherm jouw iPhone met een Apple hoesje

Een nieuwe iPhone kopen, doe je niet elke week. Het is een behoorlijke uitgave. Wil je een nieuwe iPhone kopen, combineer dat dan meteen met een van de Apple telefoonhoesjes die jouw telefoon optimaal beschermen. Zo neem je je telefoon met een gerust hart overal mee naar toe.

Onze modellen iPhones

Een iPhone kopen, daar denk je goed over na. Wat vind jij belangrijk en welke functies gebruik je veel? Kijk je films, maak je veel foto’s? De nieuwste iPhone hoeft niet altijd de beste telefoon voor jou te zijn. Wij hebben veel verschillende modellen iPhones. De iPhone 11 en 12 zijn echte toppers. Beide telefoons hebben de moderne vormgeving die je van alle iPhones gewend bent. Ze zijn dun en daarmee makkelijk te bedienen en fijn om mee te nemen. Het ontwerp van de iPhone 12 is nog net iets strakker door de scherpere hoeken. Ook is deze wat beter beschermd tegen vallen. Games en films komen tot leven op je iPhone dankzij de hoge resolutie van het scherm. Het scherm van de iPhone 12 is zelfs in fel zonlicht nog goed te lezen. Ook eerdere modellen als de iPhone SE zijn nog steeds verkrijgbaar bij wehkamp. Ook de grote 12 Pro Max en de compacte 12 mini vind je bij wehkamp. Er is altijd een geschikte iPhone voor jou.

iPhone in de aanbieding bij wehkamp

Op onze speciale salespagina staan onze producten die op dit moment in de aanbieding zijn. Ook de Apple mobiele telefoon is hier regelmatig te vinden. Houd deze speciale pagina dus goed in de gaten. Wie weet staat jouw favoriete model hier wel bij. Zo kan je heel wat geld besparen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.