Gsm's

186 resultaten
aanbevolen

186 resultaten

Gsm of smartphone?

Tegenwoordig zie je overal waar je kijkt mensen met een smartphone in de hand. Je gebruikt een smartphone om te bellen en te sms’en, maar bijvoorbeeld ook om te internetten en mooie foto’s te maken. Een smartphone beschikt over allerlei extra functionaliteiten. Zoek je een mobiele telefoon zonder al die poespas? Dan is een gsm misschien een goede optie. Een gsm gebruik je voornamelijk om te bellen en sms’en. Met sommige modellen maak je ook foto’s, maar daar houden de extra functionaliteiten op. Een ander groot verschil met een smartphone is dat een gsm meestal een fysiek toetsenbord heeft. Het toetsenbord van smartphones is daarentegen bijna altijd virtueel.

Simpele mobiele telefoon

Een gsm is een telefoon die toegankelijker is dan een smartphone. Weet je niet wat je precies zoekt? Bedenk dan waar je de mobiele telefoon voor wilt gebruiken. Als je alleen een apparaat zoekt om mee te bellen en te sms’en, dan zijn de extra functies van een smartphone niet nodig. Als je nog twijfelt over je keuze, dan raden we je aan om verschillende smartphones en gsm’s met elkaar te vergelijken.

Senioren mobiele telefoon

Een senioren gsm is speciaal ontworpen voor mensen die het liever simpel houden. Het gebruiksgemak maakt dit een ideale telefoon voor ouderen, slechtzienden en slechthorenden. Deze kleine mobiele telefoon heeft grote toetsen, zodat de cijfers goed leesbaar zijn. Daarnaast druk je niet zo snel de verkeerde toets in. Tevens zijn deze toestellen vaak geschikt om met een hoortoestel te gebruiken. Dit betekent dat je tijdens het bellen geen ruis op de lijn hoort. Hieronder bespreken we kort een aantal overige functionaliteiten en verschillen.

Noodknop

Op sommige mobiele telefoons zit een noodknop. In noodsituaties druk je op de knop, waarna vooraf ingestelde contactpersonen een bericht ontvangen. Het is belangrijk om dit eerst een keer te testen, zodat iedereen weet hoe het precies werkt.

Laadstation of kabeltje

Verreweg de meeste mobiele telefoons laad je op door middel van een kabeltje en stekker in het stopcontact. Mobieltjes voor senioren laad je daarentegen veelal op door middel van een oplaadstation waar je de telefoon in zet.

Welk merk?

Op wehkamp.nl vind je gsm's van merken als Panasonic, Nokia en Doro. Het ene merk is niet per definitie beter dan het andere. Belangrijk is dat je een gsm uitzoekt waar je een goed gevoel bij hebt. Heb je bijvoorbeeld goede ervaringen met een Nokia gsm, dan zoek je misschien het beste nogmaals een Nokia uit.

Goedkope gsm

Zoek je vooral een goedkope mobiele telefoon? Dan is het handig om regelmatig de website van wehkamp te bezoeken om op de hoogte te blijven van de scherpste prijzen en gsm aanbiedingen. Wil je snel zien wat de goedkoopste producten zijn? Sorteer de zoekresultaten dan op laagste prijs. Als je een echte koopjesjager bent, sorteer je de producten ook op hoogste korting.

Wil je graag een gsm kopen? Zoek dan je nieuwste aankoop uit op wehkamp.nl. Lees de reviews en specificaties om meer te weten te komen over een product. Plaats vandaag nog je bestelling, dan heb je die nieuwe gsm morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.