Huistelefoons

Soms is het toch echt handig om een goede DECT telefoon in huis te hebben. Je raakt ‘m minder snel kwijt en je belt toch vaak goedkoper dan mobiel. Breid je set gemakkelijk uit met een extra handset. Zo heeft ieder z’n eigen telefoon. Merken als Motorola, Philips en Gigaset komen met en zonder antwoordapparaat.

34 resultaten
nieuwste collectie

34 resultaten

Huistelefoons voor interne communicatie

Een draadloze huistelefoon vervult in veel huishoudens nog steeds een belangrijke functie. Hoewel een groot deel van de Nederlandse bevolking tegenwoordig in het bezit is van een smartphone, is een goedkope huistelefoon in het zwart of zilver nog steeds een prima oplossing voor interne communicatie en bellen. Wil je gezinsleden op een andere plek in huis makkelijk bereiken? Met een set van twee telefoons in huis geef je snel een boodschap door, maar is bijvoorbeeld ook conferentiebellen mogelijk.

Een handige huistelefoon voor senioren

Een draadloze telefoon voor in huis is niet alleen geschikt voor grotere gezinnen. Heb je bijvoorbeeld verschillende werkruimten in huis? Dan is het prettig dat je een telefoontje kunt doorschakelen of telefonische groepsgesprekken kunt houden, eventueel met de vaste telefoon op de luidspreker. Ook veel senioren vinden het prettig om te beschikken over een draadloze huistelefoon.

Meerdere telefoons voor een veilig gevoel

Het kan prettig zijn om te kiezen voor een set van twee telefoons. Dan zet je bijvoorbeeld het basisstation in de woonkamer en de andere telefoon op een vaste plek in de slaapkamer. Heb je behoefte aan meer toestellen in huis? Dan biedt een gigaset huistelefoon set-up uitkomst. Een dergelijke set breid je desgewenst met meerdere toestellen uit.

Een handige huistelefoon met antwoordapparaat

Ben je vaak van huis of mis je geregeld telefoontjes van mensen die je niet bereiken op je smartphone? Of heb je simpelweg liever alleen een vaste telefoon in huis? Dan biedt een telefoon met een antwoordapparaat uitkomst. Je kunt het apparaat in sommige gevallen op afstand afluisteren, ook wanneer je van huis bent. Zo mis je nooit een belangrijk bericht en kies je zelf wanneer je telefonisch beschikbaar en bereikbaar bent.

Koop een huistelefoon met een flinke korting

Maak handig gebruik van onze actuele aanbieding voor een huistelefoon en kies voor een telefoon (of een set telefoons) met veel handige functies. Bijvoorbeeld nummerweergave, een lijst van de laatst gebelde (of bellende) nummers, een antwoordfunctie, een keuze uit verschillende ringtones en meer. We bieden tevens huistelefoons met extra grote nummertoetsen, handig voor slechtzienden. Maak gebruik van onze aanbiedingen om extra voordelig een vaste telefoon te kopen. Wij bezorgen de bestelde telefoon snel aan huis.

Kies je favoriete telefoon voor in huis

Welke functies dient jouw favoriete telefoon voor in huis te bieden? Wil je graag een gesprek met een groep mensen tegelijk kunnen voeren? Of vind je het belangrijk dat jouw nieuwe vaste telefoon een luidsprekerfunctie en nummerweergave biedt? Voor slechthorenden is een telefoon met een visuele bel-indicatie handig, voor een ander is wellicht een telefoon met een groot telefoonboek erin een uitstekende keuze. In onze webshop vind je een ruim assortiment telefoons voor in huis.

Makkelijk shoppen voor jouw telefoon

Bekijk ons assortiment, bestel je huistelefoon met luidspreker (of een ander type toestel voor in huis) en laat jouw aankoop door ons aan huis bezorgen. Laat je de telefoon liever op een ander adres afleveren? Ook dat is geen probleem. Betaal vooraf, achteraf of in termijnen voor je aankoop en ervaar hoe makkelijk het shoppen bij ons is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.