Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6840 stoomstrijkijzer, Purple,Silver
 • 90 proefdagen

  TefalUltragliss Anti-Calc Plus FV6840 stoomstrijkijzer

  74.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  90 Dagen op proef.

  90 Dagen op proef.

  probeer dit Tefal strijkijzer nu uit. Geldig t/m 31 december 2021. Hoe werkt de actie? Ga naar: https://www.tefal.nl/acties. Meer informatie vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6840 stoomstrijkijzer

  Het Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus StoomstrijkijzerDit krachtige stoomstrijkijzer van Tefal combineert stoomkracht met veelzijdigheid. De Ultragliss Anti-Calc Plus staat garant voor de perfecte strijkresultaten elke dag opnieuw. Met zijn Durilium Airlide strijkzool is hij krasbestendig en zeer duurzaam. Onderhoud is eenvoudig met de exclusieve uitneembare
  kalkverzamelaar die zorgt voor een langere levensduur van het product. De 100% actieve stoomgaten zorgen voor een maximale stoomverdeling. Met zijn 2800 Watt aan vermogen, snelle opwarmtijd en stoomproductie van 50 g/min til je je strijkervaring naar een hoger niveau. Verder heeft het stoomstrijkijzer een stoomstoot tot
  wel 250 g/min voor dikkere stoffen en hardnekkige kreukels.

  Kenmerken:
  • EENVOUDIG ONDERHOUD: het antikalksysteem met onze exclusieve uitneembare kalkverzamelaar biedt moeiteloos onderhoud, duurzame stoomprestaties en eenvoudige reiniging.
  • HOGE WATTAGE: 2800 W vermogen voor snelle opwarming.
  • EFFICIËNT STRIJKEN: Tot 50 g/min. continue stoomproductie voor eenvoudig en efficiënt strijken, met een stoomstoot van 250 g/min. om hardnekkige kreukels en dikkere stoffen aan te pakken.
  • GROOT BEREIK: strijkzool met 100% actieve stoomgaten voor maximale stoomverdeling, 30% meer stoomgaten dan de vorige Ultragliss modellen voor maximale efficiëntie.
  • HOOGWAARDIGE ZOOL: de nieuwe Durilium Airglide-strijkzool, Tefal's # 1 in glijvermogen, is zeer krasbestendig en duurzaam.
  • MILIEUVRIENDELIJK: de Eco-stand verbruikt tot 20% minder energie, voor milieubewuste
  kledingverzorging en lagere energierekeningen.
  • PERFECTE PRECISIE: de precisiepunt maakt strijken gemakkelijker doordat moeilijk bereikbare plekken, zoals kragen en langs knopen, eenvoudig te strijken zijn.
  • VEELZIJDIG EN GEMAKKELIJK: de functie voor verticaal stomen is zelfs geschikt voor delicate kleding en grote kledingstukken maar ook voor pakken en gordijnen.
  • HOGE KWALITEITSSTANDAARD: Geproduceerd in Frankrijk met premium kwaliteits- en vakmanschapsnormen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie