overzicht
Tefal Ultimate Pure FV9844 stoomstrijkijzer, -
 • Uitverkocht

  TefalUltimate Pure FV9844 stoomstrijkijzer

  98.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Strijksystemen

  Tefal Ultimate Pure FV9844 stoomstrijkijzer

  Dit Tefal Ultimate Pure FV9844 stoomstrijkijzer heeft een vermogen van 3200 Watt. Het Ultimate Pure stoomstrijkijzer is voorzien van Tefal’s beste strijkzool met Durilium AirGlide technologie. Deze krasbestendige Durilium strijkzool zorgt voor een goed glijvermogen en met de precisie-tip kun je makkelijk rondom kraagjes en knoopjes strijken. De druppelstop voorkomt waterdruppels op de stof wanneer er op een lage temperatuur wordt gestreken.

  Durilium AirGlide
  De nieuwe Durilium AirGlide-technologie garandeert het beste glijvermogen voor snel en moeiteloos strijken. Het verzekert ook optimale stoomverspreiding voor superefficiënt strijkwerk. 
  De specifieke constructie van het strijkijzer zorgt voor een optimale stoomverdeling over de strijkzool. In tegenstelling tot andere merken, wordt de stoom verdeeld over de punt, de zijkanten én het midden van de strijkzool zodat je efficiënt kunt strijken. De stof wordt effectief vochtig gemaakt wat het strijken makkelijk maakt.  

  .Automatische uitschakeling
  Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit als je het per ongeluk aan laat staan. Als het op de achterkant staat, schakelt het binnen 8 minuten uit. Als het op de strijkzool staat, schakelt het binnen 30 seconden uit.

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 31,6x15,1x16,3 cm
  - Gewicht: 1,45 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  toegevoegd aan winkelmand