Tefal SV6040 Fasteo stoomgenerator, Blauw
 • Uitverkocht

  TefalSV6040 Fasteo stoomgenerator

  96.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Probeer 90 dagen uit

  Probeer 90 dagen uit

  en bepaal daarna of je dit Tefal strijkapparaat behoud. Geldig t/m 31-12-2020 Hoe werkt de actie? Ga naar www.tefal.nl/90dagenopproef en meld je aan indien je het artikel wilt terugsturen naar Tefal. Lees meer info in de actievoowaarden. lees de actievoorwaarden

  Tefal SV6040 Fasteo stoomgenerator

  Dit compacte Tefal SV6040 Fasteo stoomsysteem heeft een stoomdruk van 5,2 bar en is gebruiksklaar in 2 minuten. Je kunt zelf de temperatuur en de stoomhoeveelheid instellen. De stoom dringt diep door in de vezels, waardoor zelfs de hardnekkigste kreukels eenvoudig en snel verdwijnen. De SV6040 Fasteo heeft een XL waterreservoir met een inhoud van 1,2 liter, zodat je niet steeds bij hoeft te vullen tijdens het strijken.

  De Tefal Fasteo stoomgenerator geeft aan wanneer het ontkalkt zou moeten worden doordat het lampje voorop het display ‘anti-calc’ gaat branden. Ontkalken is belangrijk voor een blijvend krachtige stoomafgifte en voor een langere levensduur van het product. Je ontkalkt de stoomgenerator eenvoudigweg door de anti-kalk cartridge te vervangen die in het afneembare waterreservoir zit. Als je elke week één uur of minder strijkt, dan zal je je anti-kalk cartridge ongeveer één keer per jaar moeten vervangen.

  Specificaties:
  - Vermogen 2200 Watt
  - Keramische strijkzool
  - Stoomstoot 100 gram
  - Verticaal stomen
  - Variabele stoominstelling
  - Gebruiksklaar in 2 minuten
  - Inhoud waterreservoir: 1,2 liter
  - Continu navulbaar
  - Geschikt voor kraanwater
  - Zichtbaar waterniveau
  - Druk waterreservoir: 5,2 bar
  - Aan/uit-schakelaar
  - Tuimelsnoer
  - Snoerlengte: 1,6 meter
  - Stoom-snoer lengte: 1,6 meter
  - Controlelampjes
  - Kleur: blauw/wit
  - Garantietermijn: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Garantie