Tefal So Intensive hapjespan (Ø24 cm)
 • uitverkocht

  TefalSo Intensive hapjespan (Ø24 cm)

  42.95
  24
  Hapjespan
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Tefal So Intensive hapjespan (Ø24 cm)

  Deze mooie Tefal SO INTENSIVE hapjespan 24 cm is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force. De dikke, sterke en duurzame anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig.

  Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

  Door de hoge rechte rand is de hapjespan ideaal voor het bereiden van éénpansgerechten en grotere hoeveelheden. En dankzij het glazen deksel verliest het gerecht minder vocht en kun je het bakproces goed in de gaten houden. Het deksel houdt de maaltijd tevens lekker lang warm op tafel. De hapjespan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De extra comfortabele soft touch handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier. Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de hapjespan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. En ben je klaar met koken, dan kan de pan ook in de vaatwasmachine worden gereinigd.

  Met de nieuwe So Intensive pannenlijn maakt Tefal haar wereldwijde Nr.1 positie met Cookware producten meer dan waar!


  • 100% veilige Titanium Force anti-aanbaklaag
  • Gaat tot 2x langer mee*: de harde basislaag met Titanium deeltjes, het 3D effect met metaaldeeltjes voor optimale duurzaamheid en de extra dikke toplaag zorgen voor een hoge kwaliteit anti-aanbaklaag die 100% veilig is (geen PFOA).
  • *De TITANIUM FORCE anti-aanbaklaag gaat tot 2x langer mee dan de Tefal POWERGLIDE anti-aanbaklaag
  lees meer

  Specificaties

  Garantie