Tefal Smart Protect FV4980 stoomstrijkijzer, Blue,Grey,White
 • 90 proefdagen

  TefalSmart Protect FV4980 stoomstrijkijzer

  56.99
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  90 Dagen op proef.

  90 Dagen op proef.

  probeer dit Tefal strijkijzer nu uit. Geldig t/m 31 december 2021. Hoe werkt de actie? Ga naar: https://www.tefal.nl/acties. Meer informatie vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Tefal Smart Protect FV4980 stoomstrijkijzer

  Dit Tefal FV4980 Smart Protect  stoomstrijkijzer heeft een vermogen van 2600 Watt. De FV4980  is functioneel in gebruik door de grote vulopening,  de Smart Technologie, het tuimelsnoer, de snelle opwarmtijd, de automatische uitschakeling en de krachtiger stoomafgifte. Het Smart Protect  stoomstrijkijzer is voorzien van Tefal’s beste strijkzool met Durilium AirGlide technologie. Deze krasbestendige Durilium strijkzool zorgt voor een goed glijvermogen en met de precisie-tip kun je makkelijk rondom kraagjes en knoopjes strijken. De druppelstop voorkomt waterdruppels op de stof wanneer er op een lage temperatuur wordt gestreken.

  Durilium AirGlide
  De nieuwe Durilium AirGlide-technologie garandeert het beste glijvermogen voor snel en moeiteloos strijken. Het verzekert ook optimale stoomverspreiding voor superefficiënt strijkwerk. 
  De specifieke constructie van het strijkijzer zorgt voor een optimale stoomverdeling over de strijkzool. In tegenstelling tot andere merken, wordt de stoom verdeeld over de punt, de zijkanten én het midden van de strijkzool zodat je efficiënt kunt strijken. De stof wordt effectief vochtig gemaakt wat het strijken makkelijk maakt.  

  Smart Technologie
  Het strijkijzer zorgt automatisch voor de optimale combinatie van temperatuur en stoom. Je hoeft het strijkijzer dus niet zelf in te stellen. Strijk stugge kleding of kwetsbare stoffen van linnen tot zijde zonder risico op verbranden van jouw kleding.

  Automatische uitschakeling
  Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit als je het per ongeluk aan laat staan. Als het op de achterkant staat, schakelt het binnen 8 minuten uit. Als het op de strijkzool staat, schakelt het binnen 30 seconden uit.

  Specificaties:
  - Vermogen: 2600 Watt
  - Stoomdruk: 0-40 g/ min
  - Stoomstoot: 180 g/min
  - Eco stand: 20% minder energieverbruik
  - Verticaal stomen
  - Ingebouwd anti-kalksysteem en anti-kalkfunctie
  - Type strijkzool: Durilium Airglide strijkzool
  - Sprayfunctie
  - Druppelstop
  - Inhoud waterreservoir: 270 ml
  - Snoerlengte: 2 meter
  - Tuimelsnoer
  - Geschikt voor kraanwater
  - Kleur: wit/grijs
  lees meer

  Specificaties

  Garantie