Tefal Pro Express Ultimate II GV9712 stoomstrijksysteem
 • 90 proefdagen

  Tefal Pro Express Ultimate II GV9712 stoomstrijksysteem

  329.-
  nog 3 op voorraad
  Nu 90 dagen op proef

  Nu 90 dagen op proef

  Niet goed, geld terug via Tefal. Deze actie is geldig t/m 31 december 2022. Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.tefal.nl/90dagenopproef - en meld je retour aan. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Tefal Pro Express Ultimate II GV9712 stoomstrijksysteem

  Een ultrakrachtige stoomgenerator voor indrukwekkende prestaties
  De Tefal Pro Express Ultimate II stoomgenerator GV9712 zorgt voor geweldige resultaten. De uitzonderlijke stoomkracht kan aan al jouw behoeften voldoen. Een stoomdruk van 7,7 bar, een continue stoomafgifte tot wel 160 g/min en een extra robuuste stoomstoot van wel 590 g/min zorgen voor zeer efficiënte resultaten. Een volledige reeks geavanceerde functies om het strijken en stomen van jouw kleding elke dag makkelijk te maken. Dankzij het exclusieve dubbel beschermingssysteem kun je zonder zorgen strijken en het anti-druppelsysteem zorgt ervoor dat er geen vlekken in jouw kleding komen. De verwijderbare kalkverzamelaar voorkomt ophoping en bevordert een langere levensduur van de stoomgenerator.

  Ultrakrachtige stoom
  Uitzonderlijke stoomkracht om aan al jouw behoeften te voldoen: 7,7 bar stoomdruk, een continue stoomafgifte van wel 160 g/min en een extra krachtige stoomstoot van wel 590 g/min om zelfs de meest hardnekkige kreukels aan te pakken.

  Geschikt voor alle stoffen
  Een stoomgenerator met de ideale temperatuur/stoomcombinatie- veilig voor alle stoffen zonder dat instellingen nodig zijn, om met gemak aan al jouw behoeften te voldoen.

  Langdurige stoomprestaties
  De verwijderbare kalkverzamelaar voorkomt ophoping en bevordert een langere levensduur van het product, waarbij tot 10 keer meer kalkdeeltjes worden opgevangen*. *externe test, vergeleken met producten van concurrenten.

  Gemakkelijk verticaal stomen
  Het stomen van grote kledingstukken wordt gemakkelijker dankzij de verticale stoomfunctie. Ideaal voor het verwijderen van kreukels uit bijvoorbeeld pakken andere kledingstukken en zelfs ook huishoudtextiel zoals gordijnen.

  Eenvoudig en veilig verplaatsen
  Het vergrendelsysteem zorgt er voor dat je de stoomgenerator eenvoudig kunt verplaatsen en opbergen.

  Exclusieve anti-druppelbescherming
  Het anti-druppelsysteem zorgt ervoor dat al je kledingstukken vlekkeloos en in perfecte staat blijven, aangezien het anti-druppelsysteem de druppeltjes omzet in stoom.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)3000
  Snoerlengte (cm)160
  Inhoud reservoir (ml)1200
  Regelbare stoom
  Stoomdruk (g/min)160
  Stoomstoot (g/min)590
  MerkTefal
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.