Tefal Mineralia Force koekenpan (Ø28 cm), Grijs
 • 15% kassakorting

  TefalMineralia Force koekenpan (Ø28 cm)

  45.95
  Koekenpan (Ø28 cm)
  vandaag besteld, morgen in huis
  De lente is thuis

  De lente is thuis

  Profiteer nu van 15% kassakorting op binnenverlichting Lucide. De korting wordt verrekend in de winkelmand.

  Tefal Mineralia Force koekenpan (Ø28 cm)

  Met de Tefal Mineralia Force koekenpan ervaar je het soort duurzaamheid dat alleen Tefal kan bieden. De anti-aanbaklaag is versterkt met mineraaldeeltjes, zodat je elke dag weer gebruik kunt maken van deze pan. Tegelijkertijd zorgt de Thermo-Spot® ervoor dat je vlees perfect kunt bakken: wanneer de pan op temperatuur is, kan je dit namelijk zien aan de Thermo-Spot. De warmte wordt goed verdeeld dankzij de inductiebodem, zodat je ingrediënten overal aan dezelfde temperatuur worden blootgesteld. Naast slijtvast, is de anti-aanbaklaag ook makkelijk schoon te maken. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.      

  TEFAL MINERALIA FORCE KOEKENPAN: sterk van nature,

  PAN MET KRACHTIGE ANTI-AANBAKLAAG: versterkt met mineralen voor extra duurzaamheid,

  THERMO-SPOT®: de rode stip wordt effen rood als de pan de ideale temperatuur bereikt, TEFALS

  INDUCTIEBODEM: voor gelijkmatig bereid eten, EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN anti-aanbaklaag, Geschikt voor gas, elektrisch, keramisch en inductie,

  GEMAAKT IN FRANKRIJK, MILIEUVRIENDELIJKE INDUCTIEPANNEN: recyclebare producten met veilige anti-aanbaklaag (geen PFOA, geen lood, geen cadmium),

  'S WERELDS NUMMER 1*: ervaar elke dag heerlijke resultaten met Tefal, 's werelds nummer 1 in kookpannen en koekenpannen. *Gegevens 2016 van een onafhankelijk panel, verkopen per merk in waarde, categorie kookpannen en koekenpannen.Versterkt met mineralenDe slijtvaste anti-aanbaklaag is versterkt met mineraaldeeltjes, voor extra duurzaamheid.Extra duurzame anti-aanbaklaag. De zeer slijtvaste buitenkant is versterkt met mineralen en eenvoudig te reinigen.

  THERMO-SPOT®De Thermo-Spot® indicator kleurt effen rood als de pan de ideale temperatuur bereikt om te bakken. Als je hier op let, ben je verzekerd van een perfecte textuur, kleur en smaak. Geniet elke dag van heerlijke gerechten met een volle, aromatische smaak.

  Gelijkmatige bereiding
  Tefals inductiebodem zorgt voor een goede verdeling van warmte, zodat er geen koudere of warmere delen zijn - niet op de pan en ook niet op het ingrediënt.
  Geschikt voor alle warmebronnen + inductie
  Geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie (gas, elektrisch, keramisch, inductie) - jouw fornuis zit er vast tussen.

  Gemaakt in Frankrijk
  Ontworpen en geproduceerd in Frankrijk, met ultiem vakmanschap en expertise.

  Tefal: Nummer 1 in kook- en koekenpannen *Tefal doet zijn best om ervoor te zorgen dat jij altijd alles uit je bereidingen kunt halen en kunt genieten, zowel aan tafel als in de keuken - nóg een reden waarom je voor Tefal kiest! *Onafhankelijke paneldata uit 2016, merkwaarde, verkoopcijfers, categoriedefinitie kookpannen en koekenpannen.

  Onze belofte: gezond koken, milieuvriendelijk denken.
  Tefal doet zijn best om ervoor te zorgen dat jij altijd alles uit je bereidingen kunt halen en kunt genieten, zowel aan tafel als in de keuken - nóg een reden waarom je voor Tefal kiest! *Onafhankelijke paneldata uit 2016, merkwaarde, verkoopcijfers, categoriedefinitie kook- en koekenpannen


  • Versterkt met mineralen
  lees meer

  Specificaties