Tefal FV5735 Easygliss Plus stoomstrijkijzer, Blauw, wit
 • 10.- cashback

  TefalFV5735 Easygliss Plus stoomstrijkijzer

  49.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  10.- Cashback

  10.- Cashback

  op dit Tefal apparaat. Deze actie is geldig t/m 30 mei 2021. Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.tefal.nl/acties - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  90 Dagen op proef.

  90 Dagen op proef.

  probeer dit Tefal strijkijzer nu uit. Geldig t/m 31 december 2021. Hoe werkt de actie? Ga naar: https://www.tefal.nl/acties. Meer informatie vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Tefal FV5735 Easygliss Plus stoomstrijkijzer

  Dit Tefal FV5735 Easygliss Plus stoomstrijkijzer heeft een vermogen van 2500 Watt, een watertank met een inhoud van 0,27 liter, continue stoom van 45 gram/min en een stoomstoot van 220 gram/min.
  De extra dunne Durilium Airglide Technology strijkzool biedt het beste glijvermogen in zijn klasse en glijdt moeiteloos over al je wasgoed heen.
  De automatische uitschakeling zorgt voor extra veiligheid en voorkomt onnodig stroomverbruik. Verder houdt de druppelstop je wasgoed netjes droog en schoon, en de 100% actieve stoomgaten zorgen voor een perfecte stoomverdeling en -dekking.
  Het goed vormgegeven design heeft een precisiepunt die zorgt dat je ook lastige plekken makkelijk kunt strijken, bijvoorbeeld rond knopen en plooien.
  Automatische uitschakeling voor extra veiligheid
  Het strijkijzer schakelt automatisch over op de standby-stand als je het per ongeluk aan laat staan. Als het op de achterkant staat, schakelt het binnen 8 minuten uit. Wanneer het ongebruikt op de strijkzool staat, schakelt het na 30 seconden over op de standby-stand. Dit voorkomt energieverspilling en het risico op verbranding.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie