Tefal FV5735 Easygliss Plus stoomstrijkijzer, Blauw, wit
 • Uitverkocht

  TefalFV5735 Easygliss Plus stoomstrijkijzer

  47.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Probeer 90 dagen uit

  Probeer 90 dagen uit

  en bepaal daarna of je dit Tefal strijkapparaat behoud. Geldig t/m 31-12-2020 Hoe werkt de actie? Ga naar www.tefal.nl/90dagenopproef en meld je aan indien je het artikel wilt terugsturen naar Tefal. Lees meer info in de actievoowaarden. lees de actievoorwaarden

  Tefal FV5735 Easygliss Plus stoomstrijkijzer

  Dit Tefal FV5735 Easygliss Plus stoomstrijkijzer heeft een vermogen van 2500 Watt, een watertank met een inhoud van 0,27 liter, continue stoom van 45 gram/min en een stoomstoot van 220 gram/min.
  De extra dunne Durilium Airglide Technology strijkzool biedt het beste glijvermogen in zijn klasse en glijdt moeiteloos over al je wasgoed heen.
  De automatische uitschakeling zorgt voor extra veiligheid en voorkomt onnodig stroomverbruik. Verder houdt de druppelstop je wasgoed netjes droog en schoon, en de 100% actieve stoomgaten zorgen voor een perfecte stoomverdeling en -dekking.
  Het goed vormgegeven design heeft een precisiepunt die zorgt dat je ook lastige plekken makkelijk kunt strijken, bijvoorbeeld rond knopen en plooien.
  Automatische uitschakeling voor extra veiligheid
  Het strijkijzer schakelt automatisch over op de standby-stand als je het per ongeluk aan laat staan. Als het op de achterkant staat, schakelt het binnen 8 minuten uit. Wanneer het ongebruikt op de strijkzool staat, schakelt het na 30 seconden over op de standby-stand. Dit voorkomt energieverspilling en het risico op verbranding.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie