overzicht
Tefal FV5718 stoomstrijkijzer Easygliss Plus, Turkoois, Wit

  TefalFV5718 stoomstrijkijzer Easygliss Plus

  44.95
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Tefal FV5718 stoomstrijkijzer Easygliss Plus

  Strijken wordt een stuk eenvoudiger met deze Tefal Easygliss Plus stoomstrijkijzer. De Easygliss is uitgerust met de Tefal Durilium Airglide Technology strijkzool die in een handomdraai opgewarmd is. Als je nog snel je shirt moet strijken kun je dus direct beginnen!

  Extra dunne strijkzool
  Zie je elke week tegen een berg strijkgoed op? Het Easygliss Plus strijkijzer van Tefal gaat je daarbij helpen! De extra dunne Durilium Airglide Technology strijkzool glijdt moeiteloos over al je wasgoed heen; deze strijkzool biedt zelfs het beste glijvermogen in zijn klasse. 2400 Watt aan vermogen zorgt ervoor dat de zool snel opgewarmd is en maakt een continue stoomafgifte van 45 g/min mogelijk. Op deze manier werk je die berg was zo weg. Een extra krachtige stoomstoot van 190 g/min. strijkt de meest hardnekkige vouwen en kreuken glad. Verder is bijvullen makkelijker dankzij het slimme design, de druppelstopfunctie houdt je wasgoed netjes en schoon, en de 100% actieve stoomgaten zorgen voor een perfecte stoomverdeling en -dekking.

  Precisiepunt voor strijkgemak
  Het is vaak lastig om de moeilijk bereikbare plekjes zoals kragen te strijken. Door het slimme ontwerp heeft deze Tefal een precisiepunt waarmee dit een piece-of-cake wordt.

  Automatische stoominstelling
  Ongeëvenaard gebruiksgemak dankzij het automatische stoomsysteem: kies de stof die je gaat strijken, en hij stelt direct de juiste combinatie van stoomafgifte en temperatuur in.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie