Tefal FV4996 stoomstrijkijzer, Rood
 • 90 proefdagen

  TefalFV4996 stoomstrijkijzer

  59.99
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Probeer 90 dagen uit

  Probeer 90 dagen uit

  en bepaal daarna of je dit Tefal strijkapparaat behoud. Geldig t/m 31-12-2020 Hoe werkt de actie? Ga naar www.tefal.nl/90dagenopproef en meld je aan indien je het artikel wilt terugsturen naar Tefal. Lees meer info in de actievoowaarden. lees de actievoorwaarden

  Tefal FV4996 stoomstrijkijzer

  Het Ultragliss Anti-Calc stoomstrijkijzer maakt het strijken gemakkelijker en sneller. De ingebouwde kalkverzamelaar voorkomt de kalkaanslag binnenin de stoomtank wat zorgt voor een constante stoomafgifte. Het strijkijzer is voorzien van een Durilium AirGlide strijkzool welke zorgt voor een uitzonderlijke strijkervaring en effectieve resultaten. Daarnaast heeft het Ultragliss strijkijzer functies zoals een druppelstopsysteem, een precisiepunt, stoomstoot en nog veel meer. Het onderhoud van dit ijzer is gemakkelijk, u hoeft alleen de kalkverzamelaar regelmatig af te spoelen onder de kraan.  De continue stoomafgifte tot wel 45 g/min. zorgt ervoor dat u alle kreuken gemakkelijk uit uw kledingstukken kunt verwijderen. De stoomstoot kan gebruikt worden bij hardnekkige kreuken en kleding kan ook opgefrist worden door verticaal te stomen. De druppelstopfunctie voorkomt dat er tijdens het strijken water op je wasgoed druppelt en vlekken veroorzaakt.
  In tegenstelling tot andere merken heeft dit strijkijzer niet alleen actieve stoomgaatjes in de punt en de zijkanten, maar ook in het midden van de strijkzool. De stoom wordt daarmee optimaal verdeeld over je strijkgoed.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie