Tefal FR5191 Filtra Pro Inox & Design friteuse, Roestvrijstaal
 • Uitverkocht

  TefalFR5191 Filtra Pro Inox & Design friteuse

  79.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Gratis Diamand welkomstpakket

  Gratis Diamand welkomstpakket

  bij aankoop van deze Tefal friteuse. Deze actie loopt t/m 31 augustus 2020. Hoe werkt de actie? Ga na de aankoop naar: WWW.TEFAL-DIAMANT-ACTIE.NLen registreer je aankoop om het pakket te kunnen claimen. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Tefal FR5191 Filtra Pro Inox & Design friteuse

  Deze FR5191 Filtra Pro Inox & Design friteuse heeft een vermogen van 3000 Watt en een uitneembare RVS binnenpan met een inhoud van 4 liter. De FR5191 heeft onder andere een regelbare thermostaat met indicatielampje, een koude zone, koele wand, een liftsysteem, een gepatenteerd filter, een kijkvenster, een digitale timer en een snoerlengte van 120 cm. De FR5191 heeft een behuizing van gewafeld RVS, is demontabel en de onderdelen (behalve bedieningspaneel) zijn vaatwasser bestendig. 

  Koude zone
  De koude zone onder het verwarmingselement zorgt ervoor dat kruimels die op de bodem vallen niet verbranden. Zo blijft de olie langer schoon en gaat langer mee.

  Gepatenteerd filter
  De friteuse is uitgevoerd met een gepatenteerd filter dat na elk gebruik van de friteuse kan worden gebruikt, zodat er geen resten overblijven en de olie schoon blijft. Het verwarmingselement is ondergedompeld en biedt snelle en perfecte resultaten.

  Deksel met anti-filter en kijkvenster
  De deksel is uitgerust met een groot kijkvenster en een anti-vetfilter om de frituurdampen tegen te houden.

  Makkelijk reinigen
  De friteuse kan geheel uit elkaar worden gehaald voor een makkelijke reiniging.

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd) 33.5x28x43 cm
  - Gewicht 5.5 kg 
  lees meer

  Specificaties

  Garantie