Tefal Aroma hapjespan (Ø26 cm)

  TefalAroma hapjespan (Ø26 cm)

  62.95
  26
  Hapjespan
  vandaag besteld, morgen in huis

  Tefal Aroma hapjespan (Ø26 cm)

  Geef je creativiteit de vrije hand met Tefal Aroma pannenserie: een slimme elegante en robuuste serie van gegoten aluminium met inductietechnologie. De dikke bodem en dunne wand van de Aroma hapjespan garanderen uitstekende warmteverspreiding en -behoud voor malse, smaakvolle kookresultaten. Door de hoge wand is deze pan tevens ideaal om royale porties en eenpansgerechten in te bereiden.

  Geschikt voor zeer intensief gebruik: de robuuste Titanium anti-aanbaklaag gaat lang mee en is makkelijk te reinigen.

  Laat je inspireren door slimme snufjes als de Thermo-Spot® technologie voor keer op keer perfecte resultaten, handige schenkrand voor serveren zonder morsen, praktische handgreep voor extra gebruiksgemak en de slimme sta-deksel voor een schoon aanrecht.
  Geef toe aan je passie voor koken en geniet van het bakken met de Tefal Aroma hapjespan. Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

  Tefal, wereld #1 in kookgerei*, streeft naar gegarandeerd perfecte kookresultaten en hoogwaardige, duurzame producten. Wij zetten ons in voor de toekomst van onze planeet en daarom zijn al onze producten recycleerbaar en milieuvriendelijk. Onze potten en pannen worden bovendien in Frankrijk ontworpen - nog een reden om voor Tefal te kiezen!


  • Uitstekende warmteverdeling en -behoud
  • Het elegante gegoten aluminium design en de dikke bodem van de Aroma pannenserie garanderen een optimale warmteverdeling en een optimaal warmtebehoud voor malse en smaakvolle gerechten.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie