overzicht
Ted 1 & 2 (Blu-ray)
 • Uitverkocht

  Ted 1 & 2 (Blu-ray)

  23.9914.99je bespaart 9.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Comedy

  Ted 1 & 2 (Blu-ray)

  Ted: Ted is de nieuwe comedy van Seth MacFarlane met o.a. Mark Wahlberg, Mila Kunis en Giovanni Ribisi. MacFarlane is de schrijver van de populaire animatieserie Family Guy en staat bekend om zijn absurde en grensverleggende humor. Hij is de schrijver, regisseur én stem van Ted. Deze comedy vertelt het verhaal van John Bennett, een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John mocht als kind een wens doen en zo kwam Ted tot leven. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

  Ted 2: De grofgebektste teddybeer ter wereld is terug in Seth MacFarlane’s Ted 2! Ted (stem van MacFarlane) en John (Mark Wahlberg) bevinden zich in de rechtbank wanneer de Commonwealth of Massachusetts besluit dat Ted geen persoon is. Zijn huwelijk met de sexy Tami-Lynn wordt nietig verklaard en ze kunnen zo ook geen kind adopteren. De “thunder buddies for life” huren een advocate (Amanda Seyfried) in en vechten voor de rechten van Ted in één van de grappigste films van het jaar.  Ted 1 (2012)
  Ted 2 (2015)

  Extra's:

  A Giant Opening Dance Number
  Audiocommentary with producer/director/co-writer Seth MacFarlane, Executive producers/co-writers Alec Sulkin & Wellesley Wil and star Jessica Barth
  Cameo Buddie
  Creating Comic-Con
  Deleted scenes
  Gag Reel
  Roadtripping
  The making of Ted
  Thunder Buddies 4 Lyfe
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand