Team Genius - Rich Karlgaard en Michael S. Malone

  Rich Karlgaard en Michael S. MaloneTeam Genius

  32.90
  vandaag besteld, maandag in huisverzending door onze partner

  Team Genius - Rich Karlgaard en Michael S. Malone

  We zijn afhankelijk van teams voor succesvolle ondernemingen, maar wat weten we over de wetenschap achter teams? Teams met cruciale taken worden veelal door omstandigheden samengesteld, zelden door planning. Triviale teams - bowlingteams, buurtcomités, jubileumcommissies - hebben al te lijden onder ongefundeerde keuzes. Maar bij startups, bedrijven, non-profitorganisaties en verschillende vormen van bestuur kan teamvorming door toeval fundamentele problemen opleveren.

  Met levendige voorbeelden en recent wetenschappelijk onderzoek toont Team Genius managers en bestuurders dat het plannen, ontwerpen en managen van sterke teams niet langer speculatie hoeft te zijn. Het boek geeft concrete oplossingen voor essentiële vragen die het verschil maken tussen succes en vergetelheid. Hoe je middelmatige teams in topteams verandert. Hoe je herkent welk team aan het einde van zijn levensloop zit. Hoe je een vervangend team samenstelt zonder tijdsverlies of gekneusde ego's. En hoe je de juiste grootte van een team bepaalt.

  Rich Karlgaard en Michael S. Malone zijn beiden journalist, analist, investeerder en ondernemer, en delen hun inzichten en ervaringen, en hun ontmoetingen met topteams en succesvolle teamleiders.

  "Team Genius biedt een praktische aanpak om topteams te vormen en koesteren." -SATYA NADELLA, CEO van Microsoft

  "Verleidelijk en essentieel, Team Genius is een fraai voorbeeld van teamwork." -STEVE FORBES, oprichter van Forbes

  "Een functioneel overzicht van de wetenschap over teams." -FINANCIAL TIMES

  "Team Genius onderzoekt een belangrijke vraag voor elke organisatie: wat bepaalt het succes van teams?" -ARIANNA HUFFINGTON, oprichter van de Huffington Post en auteur van Thrive

  "Team Genius verrijkt onze denkwijzen over hoe we hoogst efficiënte en flexibele teams kunnen samenstellen." -FREDERICK W. SMITH, oprichter en CEO van FedEx
  lees meer

  Specificaties