mode

Sporttassen

Al met al heb je vaak veel spullen nodig voor tijdens en na het sporten. Een fijne sporttas om al deze spullen in mee te nemen is dan wel zo handig. Gelukkig hebben wij sporttassen voor je in ons asso ...

110 resultatensorteren op
aanbevolen

Sporttassen

Een goede sporttas kun je zeker gebruiken als je gaat sporten. Om al je sportkleding in te doen. Of juist de kleding die je na het sporten wilt aantrekken. Sporttassen van merken als Hummel en ASICS geven je alle ruimte om mee te nemen wat je wilt. Nog een extra racket, een drinkbeker en een handdoek. En uiteraard past de trofee die je in de wacht hebt gesleept er ook nog wel in. Zo niet, dan is dat een goede reden om eens te kijken naar onze grotere sporttassen! Elke sport heeft zijn eigen specifieke soort tas. Wist je dat bij hockeytassen het niet gebruikelijk dat je stick er ook in opgeborgen wordt, dus deze tassen hebben een redelijk normale vorm. Daarnaast hebben we nog sporttassen die voor algemeen gebruik bedoeld zijn. Wat jouw sport ook is, hiermee kun je hem beoefenen!

Zo kies je uit onze sporttassen

Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt uit onze collectie sporttassen, begin dan met het kiezen van de soort sport die je beoefent. Wellicht heb je een voorkeur voor een bepaald merk. Ook daar kun je een vinkje voor zetten, zodat je alleen de tassen van jouw favoriete merk overhoudt. Ook op basis van kleur kun je kiezen, mocht je stijl belangrijk vinden. Dan is er nog het materiaal waarvan de sporttassen gemaakt zijn en de prijsklasse. Je komt vanzelf bij jouw ideale tas uit!