mode

Koffers

Ik ga op reis en ik neem mee... Allereerst is het van belang om een koffer te hebben waar je alle spullen in mee kan nemen. Van koffers tot rugzakken, onze collectie heeft voor ieder wat wils. Zo wee ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Koffers

Ik ga op reis en ik neem mee.. Wanneer je een week of langer op vakantie gaat is het natuurlijk wel belangrijk om een koffer te hebben waar je al je spullen in kan meenemen! Je vindt hier koffers in verschillende maten, modellen, kleuren en merken. Voor elke reis is er wel een geschikte koffer!

Groot, middelgroot en klein

Voor een weekendje weg zijn de handbagage koffers vaak wel groot genoeg, maar wanneer je een week of twee weg gaat dan is het handig om een middelgrote of grote koffer mee te nemen. Je kunt in de filter heel handig aangeven welke maat jij nodig hebt: een small, medium of large. Heb jij handbagage nodig die mee kan in het vliegtuig? Kijk voor een handig overzicht van handbagage koffers op onze pagina handbagage. Check voor de zekerheid de afmetingen die jou vliegmaatschappij hanteert met de maten van jouw koffer!

Modellen en merken

Er zijn zoveel verschillende koffers, welke moet je nou nemen? Natuurlijk is dit wel een voordeel, zo is je koffer in ieder geval goed herkenbaar op het vliegveld! We hebben koffers van merken als Princess, Samsonite en Suitsuit. Natuurlijk ook met een print of zonder print, in kleuren als roze, blauw of zwart. Zo zal er zeker een zijn die goed bij jou past!

Functioneel en lichtgewicht

Veel van onze koffers hebben vier wielen, ook wel ‘spinners’ genoemd. Koffers met vier wielen staan plat op de grond en zijn gemakkelijk vooruit te duwen. Dit is vooral handig in smalle doorgangen zoals in treinen. Wil je alleen koffers zien met vier wielen, sorteer dan op spinners in de filter. Wil je graag een lichtgewicht koffer, dan kan dat ook! We hebben een ruime collectie lichtgewicht koffers van merken als Suitsuit en Delsey. De koffers zijn er met een hard-case en soft-case design!