Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Tao tantrische liefdesgids - Dick Nijssen
 • Uitverkocht

  Dick NijssenTao tantrische liefdesgids

  14.90
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Tao tantrische liefdesgids - Dick Nijssen

  Dit boekje biedt je een mooie selectie van aanwijzingen en oefeningen. Ze vormen de sleutel tot een van liefde en passie vervulde relatie. Stap voor stap wijdt dit boekje je in in de extatische wereld van de tantrische en taoi¨stische seksualiteit.
  Deze gids bestaat uit drie delen: een deel voor mannen, een deel voor vrouwen en een deel voor man en vrouw samen. Op liefdevolle, speelse, soms uitdagende manieren leer je je vermogen tot genieten en liefhebben te vergroten.
  De auteur, Dick Nijssen, is TaoTantra leraar op zijn eigen centrum, Helios Centrum Heerde (www.helioscentrum.nl). Sinds 1988 heeft hij tienduizenden mensen begeleid in zijn workshops. Hij is ook best-seller auteur van de Inzichtkaarten waarvan er alleen al in Nederland zo'n kwart miljoen kaartensets zijn verkocht.

  Specificaties

  AuteursDick Nijssen
  Eerste auteurDick Nijssen
  GenreSeksualiteitsboek
  ISBN9789077908143
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's128
  Jaar van uitgifte2016

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand