Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

 
Taggart - Volume 2 afl. 97-104 (DVD)
 • Uitverkocht

  Taggart - Volume 2 afl. 97-104 (DVD)

  7.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Taggart - Volume 2 afl. 97-104 (DVD)

  Taggart is de langst lopende Schotse politieserie en laat ons al sinds 1983 de verwikkelingen op het politiebureau Maryhill in Glasgow meebeleven. In deze recente afleveringen volgen we de belevenissen van DCI Matt Burke, Detective Sergeant Jackie Reid en de rest van het team terwijl ze te maken krijgen met mysterieuze en gewelddadige misdrijven.

  -Taggart 97: Cold Reader: Een veelbelovende jonge studente wordt ontvoerd. Haar moeders 'helderziende' adviseur beweert dat ze het meisje wel kan opsporen.

  -Taggart 98: Grass: Thomas Duffy, een van de tipgevers van Robbie Ross, wordt op brute wijze vermoord. Op de plek van het misdrijf heeft iemand het woord 'Grass' geschilderd.

  -Taggart 99: The Knife Trick: Alastair Matheson, hoogleraar in de rechten, wordt doodgestoken in het bijzijn van 30 politieagenten in opleiding. Het gebeurt tijdens een oefening die bedoeld is om te laten zien hoeveel impact een traumatiserende ervaring heeft op de betrouwbaarheid van een ooggetuigenverklaring.

  -Taggart 100: So Long Baby: Bij de ingang van een huis wordt een baby gevonden. Binnen, in een plas bloed, ligt het lijk van Jack Bellamy.

  -Taggart 101: Fact and Fiction: Een misdaadschrijver geeft in zijn debuutroman een gedetailleerde beschrijving van een moord die identiek is aan een bestaande onopgeloste zaak.

  -Taggart 102: I.O.U.: De aan lager wal geraakte gokker Nick Williams wordt vermoord aangetroffen bij de hondenrenbaan. Het ziet ernaar uit zijn enorme schulden hem fataal zijn geworden. Zijn nabestaanden zijn een verbitterde echtgenote en een lief dochtertje.

  -Taggart 103: Local Hero: Een keurige, onlangs grondig opgeknapte buurt wordt aan zijn duistere verleden herinnerd als op de kinderspeelplaats een gehangene wordt aangetroffen.

  -Taggart 104: The Rapture: Een vader en zoon worden vermoord aangetroffen. Naast hun lijken liggen Bijbels. Ze behoorden allebei tot een strenge religieuze sekte.

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreMisdaad
  Speelduur480
  LeeftijdLet op met kinderen tot 12 jaar
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  GeluidDolby Digital 5.1
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand