Tado V3+ starterkit V3+, -
 • uitverkocht

  TadoV3+ starterkit V3+

  110.50
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Tado V3+ starterkit V3+

  Tado° Radiator starter kit V3+. Deze slimme radiatorknoppen bieden  meer comfort, zijn eenvoudiger te bedienen en platformconnectiviteit.
  De Slimme Radiatorknop - Starterskit bevat één slimme radiatorknop, dat jou radiator zal aansturen op basis van je locatie. Je huis is bij thuiskomst lekker warm en bespaar je energie en verwarmingskosten als je van huis bent. Als je over je eigen ketel beschikt, dan kun je die, naast de individuele radiatoren, centraal aansturen om nog meer te besparen.Als je geen eigen ketel hebt, maar enkel radiatoren dan kun je  met de individuele ruimteregeling van tado° ook  besparen op je verwarmingskosten.

  - Ondersteund platformen zoals Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo en IFTTT. 
  - Tado° toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer verwarmd werd, en staat je toe om je radiatoren op afstand te besturen.
  - De meegeleverde Internetbridge verbindt zich via de router met het internet. De Slimme Radiatorknoppen communiceren vervolgens via radiosignalen met de Internetbridge.
  - Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Siri, Google Assistant of Amazon Echo om je verwarming te besturen met je stem en creëer Applets met IFTTT om tado° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten.
  Doe-het-zelf-installatie
  Je kunt de Slimme Radiatorknop - Starterskit gemakkelijk zelf installeren. Je schroeft simpelweg je oude radiatorknop van de radiator. Met behulp van de meegeleverde adapter schroef je vervolgens de Slimme Radiatorknop erop.Tijdens de installatie kan er geen water lekken.
  lees meer

  Specificaties

  Kleur-
  Materiaal-
  MerkTado
  FabriekstypeV3+
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  Smart
  EAN4260328611814
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  Batterijen meegeleverd
  AC-adapter meegeleverd
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.