Tado V3+ slimme aircobediening V3+, Wit
 • Uitverkocht

  TadoV3+ slimme aircobediening V3+

  99.99
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Tado V3+ slimme aircobediening V3+

  De tado° slimme aircobediening is je klimaat Assistent die zorgt voor een comfortabel en gezond klimaat thuis, terwijl je tegelijkertijd op je energierekening bespaart. Goede lucht heeft een positieve invloed op onze gezondheid, productiviteit en slaapkwaliteit. De Klimaat Assistent helpt je om een gezond klimaat in huis te houden.
  Geolocatie

  Koel nooit een leeg huis. Op basis van de locatie van de bewoners, waarschuwt tado° je om de airco uit te zetten of om het huis te koelen voordat je aankomt. Je kunt deze vaardigheid automatiseren met Auto-Assist.
  Open Raam Detectie

  Koel een kamer niet als dat niet nodig is - de Slimme Aircobediening van tado° detecteert een open raam en laat je de airco moeiteloos uitschakelen, waardoor je energie bespaart. Je kunt deze vaardigheid automatiseren met Auto-Assist.
  Aanpassing aan Weersvoorspellingen

  Tado° past de manier waarop het afkoelt aan met behulp van weersvoorspellingen. Op bewolkte dagen wordt je huis minder gekoeld dan op zonnige dagen, waardoor het energieverbruik daalt.
  Statistieken en rapporten

  Bekijk de temperatuur- en luchtvochtigheidsgeschiedenis, de koelactiviteit en energiebesparing, ontdek wanneer ramen waren geopend en hoeveel je in totaal hebt bespaard.
  Slim Schema

  Kies eenvoudig je eigen dag- en nachttemperaturen. Configureer je eigen schema, zo eenvoudig of complex als het moet zijn. Het activeert alleen als er iemand thuis is. Je kan deze instelling ook personaliseren.
  Smart Home integraties

  Tado° is compatibel met airco's met een infraroodafstandsbediening met een display en werkt met de Google Assistent, Amazon Alexa en Apple HomeKit. De tado° Slimme Aircobediening V3+ maakt verbinding met je wifi thuis, er is geen extra bedrading nodig. Het kan op een muur worden gemonteerd of op een tafel worden geplaatst. De tado° Slimme Aircobediening maakt via je thuisnetwerk verbinding met het internet en bestuurt je airco via infrarood - net als je oude afstandsbediening. Pas de instellingen aan met het LED-touchscreen van het apparaat.
  lees meer

  Specificaties