Tado V3+ thermostaat, Wit

  TadoV3+ thermostaat

  199.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Tado V3+ thermostaat

  De Tado V3+ is een slimme thermostaat die je via de app of rechtstreeks via het apparaat, zowel automatisch op basis van de locatie van je smartphone, als handmatig of volgens het ingestelde tijdschema kunt aansturen. Je kunt met de individuele ruimteregeling van de Tado V3+ besparen op je verwarmingskosten en je leven comfortabeler maken. De Slimme Thermostaat van tado° stuurt je verwarming aan op basis van je locatie en verwarmt alleen als je thuis bent. Met de smartphone-app heb je op elk moment controle over je verwarming.
  Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Siri, Google Assistant of Amazon Echo om je verwarming te besturen met je stem en creëer Applets met IFTTT om tado° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten.De Internetbridge brengt via de router de verbinding met het internet tot stand. De Slimme Thermostaat en de Internetbridge communiceren draadloos via radiosignalen.

  - Tado° toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer verwarmd werd, hoeveel je bespaarde, en staat je toe om je verwarming op afstand te besturen.
  - Tado° regelt de verwarming op basis van de locatie van de bewoners: bespaart als niemand thuis is en verwarmt zodra iemand naar huis vertrekt.
  - Werkt met 95% van alle verwarmingssystemen.
  - Tado° als draadloze kamerthermostaat gebruiken.
  - Als je een draadloze kamerthermostaat gebruikt of geen kamerthermostaat hebt, dan heb je ook de Extensiekit nodig.
  - Tado° als bedrade kamerthermostaat gebruiken.

  Doe-het-zelf-installatie.
  Je kunt de Slimme Thermostaat gemakkelijk zelf installeren. In de online installatiewizard krijg je gedetailleerde stap-voor-stap-instructies voor jouw specifieke verwarmingssysteem.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  TouchscreenWifiGarantie