overzicht
Tado slimme radiatorknop, 2 stuks, -
 • Uitverkocht

  Tadoslimme radiatorknop, 2 stuks

  139.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Slimme klimaatbeheersing

  Tado slimme radiatorknop, 2 stuks

  Met deze Tado 2 slimme radiatorknoppen kun jij jouw radiatoren op intelligente wijze aansturen als je geen directe toegang tot de verwarmingsketel hebt, zoals dit het geval is bij blok- en stadsverwarming. Indien je over je eigen ketel beschikt, dan kun je die, naast de individuele radiatoren, centraal aansturen om nog meer te besparen. Op elk moment heb je toegang tot je verwarming via je smartphone, tablet of computer. De Slimme Radiatorknop stuurt jouw radiatoren aan op basis van jouw locatie: hij verwarmt je kamers op tijd terwijl je op weg naar huis bent en bespaart op verwarmingskosten als je niet thuis bent.

  De Slimme Radiatorknop - Starterskit dient als basis van jouw setup, omdat die de Internetbridge voor de verbinding met het internet bevat. Additionele Slimme Radiatorknoppen functioneren met alle Starterskits versies (V2/V3/V3+).

  Makkelijk te installeren
  De Slimme Radiatorknop - Starterskit  is gemakkelijk zelf installeren. Schroef je oude radiatorknop van de radiator en met behulp van de meegeleverde adapter schroef je vervolgens de Slimme Radiatorknop erop. Tijdens de installatie kan er geen water lekken.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand