Samsung tablets

31 resultaten
aanbevolen

31 resultaten

Samsung tablets bij wehkamp

Wil jij een Samsung tablet kopen? Dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres! Samsung is en van de grootste namen op het gebied van tablets. Of je nu een tablet zoekt voor professioneel gebruik of gewoon als vrijetijdsbesteding; Samsung heeft de juiste tablet voor jou. De tablets zijn zeer gebruiksvriendelijk en uitgerust met het Android besturingssysteem.

Tablet voor zakelijk of privé

De tablets van Samsung zijn onderverdeeld in twee verschillende lijnen: de Tab A en Tab S lijn. Wil je de tablet vooral gebruiken om eenvoudige spelletjes te spelen, films en series te kijken? Dan is de Samsung Galaxy Tab A het meest geschikt voor jou. In deze lijn vind je de middenklassers en goedkopere toestellen. Hoe hoger het nummer achter de A, hoe beter het apparaat is. Wil je de tablet vooral voor zakelijke doeleinden gebruiken? Kies dan voor de Samsung Galaxy Tab S. Dit model is een stuk sneller en heeft ook een beter scherm dan de A-lijn.

Ga voor de hoofdprijs zonder deze te betalen

Als je op zoek bent naar een goedkope Samsung tablet, dan kun je terecht bij de A lijn. Zo is de Samsung 8 inch tablet uit de A-lijn een perfecte tablet voor basisgebruik. Deze Samsung tablet is slechts 7,5 mm dik en heeft een luxe metalen afwerking. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren: gold, silver of black. Het levendig 10,1 inch WUXGA-display zorgt ervoor dat jij heerlijk naar YouTube of Netflix kunt kijken. Het verbeterde Dual Speaker-systeem zorgt voor een levensecht geluid. De tablets in deze serie hebben een batterij van 6.150mAh (gemiddeld) voor langdurig gebruik. Ga voor de hoofdprijs zonder de hoofdprijs te moeten betalen!

Digitaal speelveld voor leren en fun

De Samsung 12 inch tablet is uitgerust met Kids Home. Kids Home is een leuke digitale speelplaats voor je kind. Je vindt op de Samsung tablet 4g ongeveer 3000 verschillende apps die je kinderen spelenderwijs leren rekenen, oefenen met taal en nog veel meer. Als ouder heb je toegang tot de instellingen. Hier kun je dagelijkse speeltijden instellen en het gebruik en de activiteiten controleren. Kids Home is beschikbaar op de Galaxy S10 en de Tab S4. Mocht jij een andere Samsung tablet hebben met Android versie 9.0, dan kun je Kids Home downloaden in de Galaxy apps. Koop er ook zeker een beschermhoes bij, zodat het apparaat lang mooi blijft.

Haarscherpe foto's en geweldige beeldkwaliteit

De tablets in de S-serie zijn de paradepaardjes van de Samsung tablets. Deze tablets staan garant voor veel game-, kijk- en werkplezier. De tablet is met verschillende opslagruimtes verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld de Samsung tablet 64gb. De Samsung Galaxy tab S6 wordt geleverd met een S Pen. Deze verbeterde S Pen is nauwkeuriger dan ooit tevoren en schrijft net zo vloeiend als een echte pen. Met de levendige kleuren en hoge resolutie van de Super AMOLED Infinity Display heb je een ongelooflijk mooi beeld als je gaat gamen of televisie kijken. Wil jij een Samsung tablet kopen? Regelmatig vind je bij wehkamp een Samsung tablet in de aanbieding. Bekijk dus snel het ruime assortiment en scoor hier jouw nieuwste Samsung tablet voor een mooie prijs.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.