Apple tablets

74 resultaten
aanbevolen

74 resultaten

Apple tablet kopen bij wehkamp

Wil je een Apple iPad kopen? Dan valt er veel te overwegen. Er zijn ondertussen zoveel iPads op de markt dat er echt voor iedereen het perfecte apparaat te vinden is. Vraag je je welke iPad nu perfect is voor je? Lees snel verder om erachter te komen!

3G/4G of alleen wifi

Als je enkel van plan bent om met je iPad het internet op te gaan waar je wifi hebt (thuis, op werk, in de bibliotheek, et cetera) heb je wellicht niet zoveel behoefte aan 3G of 4G. Je geniet op deze vaste plaatsen van gratis internet, maar als je onderweg ook het internet op wilt, is dat niet voldoende. Dan kun je het beste kiezen voor een iPad waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internet, oftewel het GSM-netwerk. Je kunt prepaid voor internet betalen of je kunt een abonnement nemen. Als je forenst en bijvoorbeeld in de trein nog wat werk wilt verzetten en hiervoor internet gebruikt, is een iPad met 3G (of liever 4G) een must.

Wat voor scherm wil je?

Er zijn twee zaken waar je op moet letten met betrekking tot de schermkeuze. Ten eerste is het formaat belangrijk. Een tablet met 10 inch van Apple is redelijk standaard. Een grote iPad is ideaal als je graag films kijkt of games speelt op je tablet. Bedenk alleen wel dat een groter tablet ook meer plaats inneemt in je tas en zwaarder is. Als je je tablet overal mee naartoe wilt nemen, ben je misschien beter af met een kleine tablet, zoals de Apple iPad mini. Naast de schermgrootte overweeg je ook de schermresolutie. Een hogere resolutie zorgt voor een scherper beeld. Velen denken dan aan HD, maar sommige iPads hebben zelfs een nog betere kwaliteit, een zogenaamd retinadisplay. Denk dan aan de Apple iPad Air en de Apple tablet Pro. Een hoge resolutie is fijn wanneer je graag foto’s bewerkt of films kijkt op je Apple tablet.

Opslagcapaciteit en processor

Gebruik je je iPad echt voor van alles en is er veel ruimte nodig voor zware programma’s, lange afspeellijsten en duizenden foto’s? Dan kies je voor een tablet met hoge opslagcapaciteit. Hoe meer gigabyte (GB), hoe meer ruimte je jezelf gunt. Als je graag foto’s wilt bewerken, gamet of werkt op je tablet, wil je een snelle iPad. Je wilt immers niet elke keer lang moeten wachten tot een programma wordt opgestart of een taak wordt uitgevoerd. Hoe meer GHz een iPad heeft, hoe sneller het is. iPads die veel ruimte bieden en een sterke processor hebben, zijn onder andere de Apple iPad Air en de Apple iPad Pro. Dat maakt deze apparaten uitermate geschikt voor het uitvoeren van werkgerelateerde taken. Ze vervangen bijna je laptop!

Overige overwegingen bij een Apple tablet

Veel mensen maken hun foto's met hun mobiele telefoon. Toch kan een goede camera op je iPad handig zijn; vooral een goede frontcamera is onmisbaar als je regelmatig videoconferenties houdt. Ben je vaak onderweg? Navigatie op je tablet kan dan een uitkomst zijn. Zo hoef je geen los navigatiesysteem te kopen en heb je je navigatie waarschijnlijk ook bijna altijd bij je.

Apple iPad kopen? Bij ons zit je goed

Apple tablet kopen? Bij ons vind je de beste iPads in het assortiment. We gunnen je die gadget waar je helemaal verliefd op bent geworden en daarom vind je ook regelmatig een Apple tablet in de aanbieding. Zo haal jij de beste iPad voor de laagste prijs in huis! Wil jij een Apple tablet kopen? Kijk dan snel rond in onze webwinkel.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.