Samsung tablethoezen

aanbevolen

7 resultaten

Samsung tablethoezen voor extra bescherming

Als je een nieuwe tablet van Samsung koopt, dan wil je natuurlijk wel dat hij lang mooi blijft. Het is dan ook verstandig om een tablethoes van Samsung te kopen. Hierdoor houd jij je nieuwe tablet schoon en vrij van beschadigingen. Daarnaast kun je een tablet met een Samsung tablet beschermhoes overal eenvoudig mee naartoe nemen.

Samsung Galaxy A of Samsung Galaxy S

Bij wehkamp vind je de allernieuwste Samsung tablets. Voor ieder type gebruik is er een passend tablet beschikbaar. Wil je de tablet gebruiken om eenvoudige spelletjes te spelen, een beetje te surfen en series kijken? Dan is de Samsung Galaxy Tab A het beste model voor jou. Dit is een zeer betaalbare Android tablet die je netjes kunt opbergen in een tablethoes van Samsung voor de tab A. Zoek je een tablet voor zakelijk gebruik? Dan is de Samsung Galaxy Tab S de perfecte keuze voor jou.

Samsung tablet beschermhoes uitkiezen

Als je een tablethoes voor de Samsung gaat kopen, dan heb je de keuze uit verschillende modellen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten welke tablet je hebt, zodat je daarvoor een passende tablethoes voor de Samsung Galaxy kunt uitkiezen. Zo heeft de tablethoes voor de Samsung 9.6 een andere afmeting dan de tablethoes voor de Samsung tab A. Let ook goed op het jaartal, want Samsung brengt soms meerdere versies van hetzelfde apparaat uit. Hierdoor kan jouw tablet een andere afmeting hebben. Daarnaast kun je kiezen uit een backcover of een bookcase. Met een backcover bescherm je alleen de achterkant en zijkanten van de tablet; met een bookcase bescherm je zowel de voor- als achterkant van je tablet. Daarnaast kun je een tablet met een bookcase ook in verschillende standen te zetten, waardoor je bijvoorbeeld een film kunt kijken.

Ruimte voor de S-Pen

De tablet Samsung hoesjes zijn in verschillende kleuren beschikbaar zoals zwart, grijs, blauw en roze. De beschermhoes tablet 10 inch Samsung heeft een strakke en zakelijke uitstraling. Bij de nieuwste tablethoes voor de Samsung Galaxy is er een mogelijkheid om je S-Pen eenvoudig op te bergen en op te laden dankzij de magneet aan de beschermhoes. Deze pen krijg je overigens niet meegeleverd, maar kun je ook gewoon los bij wehkamp kopen. Dus ga jij een nieuwe tablethoes van Samsung kopen? Neem dan zeker ook een kijkje bij de andere tablet accessoires.